12/04/202415:09

Θ. Βασιλόπουλος: «Είναι σημαντικό οι νέοι μας να διευρύνουν τις γνώσεις τους  και να αποκτούν  νέες εμπειρίες»- Κέρδισε τις εντυπώσεις το Λύκειο Βαρθολομιού στο πρόγραμμα ERASMUS+

Κέρδισε τις εντυπώσεις το Λύκειο Βαρθολομιού στο πρόγραμμα ERASMUS+ 

Θ.Βασιλόπουλος: «Είναι σημαντικό οι νέοι μας να διευρύνουν τις γνώσεις τους  και να αποκτούν  νέες εμπειρίες» 

Με απόλυτη επιτυχία υλοποίησε το Γενικό Λύκειο Βαρθολομιού  το  πρόγραμμα κινητικότητας μαθητών  του Ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ με κυρίαρχα θέματα την έμφυλη βία και ισότητα  μέσα από ένα  πλέγμα  εκπαιδευτικών  δραστηριοτήτων .

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του σχολείου ο αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του πολίτη & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Θεόδωρος Βασιλόπουλος συνεχάρη την Δνση ,   τους  μαθητές –  μαθήτριες και τους  εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε εκπαιδευτικά ταξίδια  σε Γαλλία και Πορτογαλία.

 Ο κ Βασιλόπουλος έκανε ειδική αναφορά στο επίκαιρο  θέμα του προγράμματος   για την  έμφυλη βία ως κοινωνικό φαινόμενο, την  παροχή βοήθειας σε άτομα που δέχονται ή ασκούν βία στην οικογένεια  και για τις   δράσεις  και εφαρμογή μέτρων πολιτικής στον τομέα της ισότητας. 

Ο αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Δντή του σχολείου κ Νίκο Γκαβάλο και την υπεύθυνη καθηγήτρια Γεσθημανή Σεφεριάδη για την συμβολή τους στην υλοποίηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος και πρόσθεσε: « Είναι σημαντικό οι νέοι μας να διευρύνουν τις γνώσεις τους  και να αποκτούν  νέες εμπειρίες. Μέσα από όλη αυτή την εκπαιδευτική  βιωματική διαδικασία μαθαίνεις  πάρα πολλά.»   

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα