22/06/202013:18

Θεατρική ομάδα Γυμνασίου –ΓΕΛ Βουνάργου: Η ταινία μέσα στην καραντίνα “ANTIVIRUS” και θεατρικό δρώμενο παρουσιάστηκαν το Σάββατο 20 Ιουνίου στην αυλή του σχολείου- Πρόγραμμα “Το θέατρο στο Νέο Σχολείο” σε συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο (photos)

Το Σάββατο το βράδυ στην αυλή του Γυμνασίου –ΓΕΛ Βουνάργου, η θεατρική ομάδα των δυο σχολείων ολοκλήρωσε με μια μικρή εκδήλωση το πρόγραμμα “Το θέατρο στο Νέο Σχολείο” σε συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο / National Theatre of Greece με την παρουσίαση ενός θεατρικού δρώμενου και της ταινίας που ετοιμάστηκε από τα παιδιά κατά τη διάρκεια της καραντίνας με τίτλο “ANTIVIRUS”.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, εσωτερικός χώρος

Τα παιδιά ετοίμασαν μια εφηβική ταινία, τα γυρίσματα της οποίας τα έκαναν τα ίδια στα σπίτια τους ...εξ αποστάσεως ,γεγονός που ίσως αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία στη σύλληψη της ιδέας αλλά και στην υλοποίηση της .

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στη σκηνή, νύχτα και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Τα παιδιά κατάφεραν να ενσωματώσουν και το σινεμά στην θεατρική τους αφήγηση για το θέμα με το οποίο επέλεξαν να ασχοληθούν: την ανάγκη για επικοινωνία και την απατηλή σιγουριά της ψηφιακής επαφής. Και το αποτέλεσμα τόσο συγκινητικό , δικαίωσε την προσπάθεια μας να συνεχίσουμε τις συναντήσεις μας διαδικτυακά .

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται η Marifilia Filopoulou, άτομα στέκονται

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε και δοκιμάζεται η ανθρώπινη ψυχή , η τέχνη δίνει δύναμη , όραμα και έμπνευση στους έφηβους μαθητές μας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο

https://www.facebook.com/100001514302464/videos/3272738519453259/?t=28

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα