24/06/201920:50

Θεόδωρος Βλαγκούλης: Γιατί πρέπει να υπερψηφισθεί η Νέα Δημοκρατία

Διότι με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας θα εφαρμοσθεί ήπια αναπροσαρμογή με στόχο την ουσιαστική πρόοδο.

Διότι μόνον με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας μπορούν να υλοποιηθούν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις.

Διότι μόνον με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα εισέλθει η χώρα σε αναπτυξιακή τροχιά. Διότι μόνον με επενδύσεις θα αυξηθεί το ακαθάριστο Εθνικό προϊόν, άρα θα βρεθούν πόροι υπέρ των ασθενεστέρων οικονομικά τάξεων και βεβαίως θα αυξηθούν οι θέσεις εργασίας.

Διότι μόνον με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα μειωθεί ο διογκωμένος Δημόσιος Τομέας, άρα θα εξοικονομηθούν πόροι για κοινωνική πολιτική.

Διότι μόνον με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας  θα εξασφαλισθεί αποτελεσματική Δημόσια Ασφάλεια και δεν θα είναι η κοινωνία έρμαιο αντιδημοκρατικών στοιχείων.

Διότι μόνον με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα ενισχυθεί η Δημόσια Υγεία, αφού θα παραχθεί ο αναγκαίος πλούτος.

Διότι μόνον με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η Παιδεία θα αναβαθμισθεί και θα περιορισθούν δραστικά τα φαινόμενα κομματικών αναχρονισμών, που εκμεταλλεύονται ελίτ των πανεπιστημίων.

Διότι μόνον με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα δοθεί ανανεωτικό σήμα και θα αναδειχθούν οι αριστείς σε όλους τους τομείς.

 

Λαϊκισμοί, Λαφαζανιστές, Βαρουφακισμοί, δραχμιστές και λοιποί περιθωριακοί αντισυστημικοί, σημαίνοντα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύουν την εκφυλισμένη πορεία του: Απόδραση από τις ευθύνες, Εκπαιδευτικοί πειραματισμοί, Ιδεολογικές ακρότητες, Επαναλήψεις του εξωτερικού δανεισμού, αφού το Κράτος στερείται ιδίων πόρων, Κρατισμός, ήτοι υποσχεσιολογία για θέσεις εργασίας στον δημόσιο τομέα, με συνέπεια την παράλογη διόγκωση του Δημοσίου Χρέους.

 

Αρκεί να θυμηθούμε τα έξαλλα και ανεφάρμοστα συνθήματα «θα καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ ή τα μνημόνια με έναν νόμο» ή το περίφημο «κυρία Merkel go Home» ή «τα νταούλια, υπό τους ήχους των οποίων θα χορεύαμε τους δανειστές» και την άθλια διαπραγμάτευση του πρώτου εξαμήνου του 2015 ή την «Κολοτούμπα» του Α. Τσίπρα και τους θερμούς εναγκαλισμούς του με όλους τους Ευρωπαίους ηγέτες και την προσέγγιση της πέραν του Ατλαντικού Υπερδύναμης (πρώην «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι»).

 

Έχω την πεποίθηση, ότι ο Ελληνικός Λαός θα εκδιώξει μια αναποτελεσματική και αντιφάσκουσα κυβέρνηση, επιβεβαιώνοντας την θριαμβευτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις πρόσφατες Ευρωεκλογές.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα