07/01/202421:24

Θεσσαλονίκη – Άφαντη η 41χρονη έγκυος: Τα δύο SMS που προβληματίζουν, η έρευνα στο κινητό του συντρόφου της- Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει αναλάβει από χθες την υπόθεση εξαφάνισής της

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της 41χρονης εγκύου από τη Θεσσαλονίκη που εξαφανίστηκε ανήμερα την Πρωτοχρονιά. Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών καλείται να βρει απαντήσεις.


Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει αναλάβει από χθες την υπόθεση εξαφάνισης της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη που αγνοείται από την Πρωτοχρονιά. Σύμφωνα με τον Alpha, στο “μικροσκόπιο” των Αρχών έχουν μπει τα δύο μηνύματα που έστειλε η γυναίκα πριν χαθούν τα ίχνη της. Το ένα είχε ως παραλήπτη τον σύντροφό της και το άλλο τη μητέρα της, με τα δύο sms να έχουν αποσταλεί σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. Μετά από αυτά τα δύο μηνύματα το κινητό της 41χρονης έκλεισε, με την Αστυνομία να την αναζητά.

Κατά τις ίδιες πηγές, το ερώτημα στο οποίο καλούνται να απαντήσουν οι αστυνομικοί είναι εάν όντως τα δύο αυτά μηνύματα εστάλησαν από την Γεωργία ή από το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από την ξαφνική της εξαφάνιση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ένα από τα δύο μηνύματα, η γυναίκα εμφανίζεται απολογητική προς τον σύντροφό της, λέγοντας ότι του πήρε 5.000 ευρώ χωρίς εκείνος να το γνωρίζει. Οι συγγενείς της όμως εκφράζουν αντιρρήσεις, υποστηρίζοντας ότι από το ύφος και τη σύνταξη του μηνύματος δεν προκύπτει ότι το sms εστάλη από τη Γεωργία. Δεν πιστεύουν επίσης ότι θα μπορούσε να πάρει από το σπίτι του συντρόφου της ένα τέτοιο χρηματικό ποσό και να εξαφανιστεί. Ήδη εκφράζονται φόβοι για την κατάσταση της 41χρονης, με την οικογένειά της να επισημαίνει ότι διανύει τον τρίτο μήνα της κύησης της.

Το τελευταίο μήνυμα στον σύντροφό της
Πριν λίγες μέρες πάντως, η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” έφερε στο φως το επίμαχο μήνυμα που φέρεται να έστειλε η 41χρονη στον σύντροφό της:

“Καλημέρα αγάπη μου… Έφτασα σπίτι, οπότε θα τα πούμε μετά. Να ξέρεις πως ξέρω ότι δε δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου πω κάτι: σου πήρα τα λεφτά από το συρτάρι… Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά. Μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ… Σε αγαπάω” φαίνεται πως έγραψε, λίγες ώρες αφότου έφυγε από το σπίτι του όπου είχαν περάσει το βράδυ μαζί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γεωργία, για την οποία έχει εκδοθεί Missing Alert, είναι μητέρα ενός 13χρονου κοριτσιού από προηγούμενο γάμο.

Ψάχνουν το κινητό του συντρόφου της
Στο κινητό του συντρόφου της, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να ερευνηθούν περαιτέρω. Ενδεχομένως αυτά να οδηγήσουν στους λόγους που εξαφανίστηκε η γυναίκα. Οι Αρχές ερευνούν την περιοχή όπου χάθηκαν τα ίχνη της ενώ φως στην εξαφάνιση αναμένεται να ρίξει η άρση απορρήτου των επικοινωνιών.

Ο σύντροφος της γυναίκας, σε δηλώσεις του, υπογράμμισε πως «επιμένω και θα συνεχίσω να το λέω είναι ζήτημα να βρεθεί το στίγμα του τηλεφώνου της. Την έχω ψάξει στη δουλειά της, στο μέρος που πηγαίναμε για καφέ, έχω επικοινωνήσει με φίλες της. Με κορίτσια που την ξέρουν 40 χρόνια. Αυτό που έμαθα από τις φίλες της είναι ότι δεν ήξεραν καν ότι είναι έγκυος».

«Είναι μια περίεργη υπόθεση»
«Δεν υπάρχει κάτι καινούργιο, είναι μια περίεργη υπόθεση, έχει μια θολούρα. Το ερευνά το Ανθρωποκτονιών. Τα πρώτα στοιχεία από τα κινητά τηλέφωνα τα έχει δώσει στο ηλεκτρονικό έγκλημα και περιμένει την ανάλυση», λέει, μιλώντας στο MEGA, ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Είναι πολύ ιδιαίτερη υπόθεση και γι’ αυτό το πήρε των Ανθρωποκτονιών. (…) Απασχολεί η ιδιαιτερότητα της κατάστασής της. (…) Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είναι καλά. (…) Έχει αρχίσει η εξέταση από συγγενικά πρόσωπα, καλούνται για κατάθεση».

ΠΗΓΗ: in.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα