Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 52χρονο που ανέπτυξε ταχύτητα, έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και παραβίασε φανάρια για να αποφύγει τον έλεγχο- Κατασχέθηκαν έξι ηλεκτρικές συσκευές και αντικείμενα που φέρεται να έκλεψε από διαμέρισμα
Χειροπέδες σε έναν 52χρονο από την Γεωργία πέρασαν τα ξημερώματα του Σαββάτου οι αστυνομικοί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για κλοπή, απείθεια και επικίνδυνη οδήγηση.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο 52χρονος δεν σταμάτησε σε σήματα αστυνομικών και προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς και παραβιάζοντας ερυθρούς σηματοδότες. Το όχημα ακινητοποιήθηκε και σε έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν έξι ηλεκτρικές συσκευές, τρεις τσάντες και διάφορα αντικείμενα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε είχε αφαιρέσει νωρίτερα από διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης.
Από την έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του 52χρονου εκκρεμούσε, επιπλέον, απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής.
Advertisement
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.