15/12/202322:05

Θεσσαλονίκη: Έρευνες στο σπίτι του 37χρονου, του οποίου τα σκυλιά κατασπάραξαν την άτυχη 50χρονη που βρήκε φρικτό θάνατο

Σε έρευνα στο σπίτι του 37χρονου ιδιοκτήτη των σκυλιών από τα οποία βρήκε φρικτό θάνατο η 50χρονη γυναίκα από τη Νεοχωρούδα, στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές το μεσημέρι της Παρασκευής (15.12.2023), ώστε να συλλέξουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση που συγκλόνισε.

Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι κλιμάκιο του Αστυνομικού Τμήματος Ωραιοκάστρου βρέθηκε παρουσία πταισματοδίκη στο σπίτι του 37χρονου ιδιοκτήτη των τριών μεγαλόσωμων σκύλων που κατασπάραξαν την άτυχη 50χρονη στη Θεσσαλονίκη.

Πραγματοποιήθηκε έλεγχος τόσο στο εσωτερικό του σπιτιού για την ανεύρεση περισσότερων στοιχείων, όσο και στην περίφραξη ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές σημείο, από το οποίο μπορεί να έφυγαν τα σκυλιά, αλλά και το πότε, χρονικά, μπορεί να καταστράφηκε.

Η έρευνα ολοκληρώθηκε ύστερα από περίπου 20 λεπτά, ενώ λίγο αργότερα έφτασαν στο σπίτι και η μητέρα και ο αδελφός του 37χρονου που ειδοποιήθηκαν ότι πραγματοποιήθηκε η έρευνα και ανέφεραν στο newsit.gr πως είναι συγκλονισμένοι από όσα έγιναν.

ΠΗΓΗ: Newsit.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα