06/01/202419:14

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με την εξαφάνιση 41χρονης εγκύου – «Φως» αναμένεται να ρίξει η άρση απορρήτου των επικοινωνιών

Μία 41χρονη γυναίκα, έγκυος και μητέρα ενός 13χρονου παιδιού αγνοείται από το πρωί της 2ας Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, ήταν στην Καλαμαριά με τον σύντροφό της.

Την Τρίτη δηλώθηκε στην αστυνομία η εξαφάνισή της ενώ, την Πέμπτη (04/01) εκδόθηκε και το Missing Alert. Πέπλο Μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση καθώς, η γυναίκα, πριν εξαφανιστεί, άφησε δύο μηνύματα – ένα στη μητέρα και ένα στον σύντροφό της, από τον οποίο, μάλιστα, πήρε το χρηματικό ποσό ύψους 5.000 ευρώ.

Σε έρευνα στο σπίτι του συντρόφου της αγνοούμενης προχώρησε αρμόδιο κλιμάκιο το οποίο και πήρε το κινητό του τηλέφωνο ενώ, οι Αρχές, ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή όπου χάθηκαν τα ίχνη της. Φως αναμένεται να ρίξει, στην εξαφάνιση, η άρση απορρήτου των επικοινωνιών.

Οι φίλες της δεν ήξεραν καν ότι είναι έγκυος

Μιλώντας στο Star, ο σύντροφός της, σημείωσε ότι, «επιμένω και θα συνεχίσω να το λέω είναι ζήτημα να βρεθεί το στίγμα του τηλεφώνου της. Την έχω ψάξει στη δουλειά της, στο μέρος που πηγαίναμε για καφέ, έχω επικοινωνήσει με φίλες της. Με κορίτσια που την ξέρουν 40 χρόνια. Αυτό που έμαθα από τις φίλες της είναι ότι δεν ήξεραν καν ότι είναι έγκυος».

«Να μας πάρει να πει ότι είναι καλά»

Στην εκπομπή μίλησε και ο αδερφός της 41χρονης Γεωργίας. «Να μας πάρει να πει ότι είναι καλά, μόνο αυτό, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο» ανέφερε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε πως, «δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έχει γίνει όλο αυτό. Έστειλε ένα μήνυμα στη μητέρα μου για χθες το πρωί ότι έχει μία εκκρεμότητα. Δεν μπορούμε να τη βρούμε έχει κλειστό το κινητό της. Δεν έχει γίνει κάτι σημαντικό στην οικογένεια ώστε να κάνει μία τέτοια κίνηση και να εξαφανιστεί έτσι. Το σημαντικό είναι ότι ούτε το παιδί της δεν έχει ενημερώσει. Ανησυχούμε, δεν ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε. Κάτι δε μου αρέσει και δε μου κολλάει στη σύνταξη του μηνύματος στον σύντροφό της. Παράλληλα, ο σύντροφός της ισχυρίζεται ότι η αδερφή μου πήρε ένα ποσό, το οποίο πάλι δε μου κολλάει γιατί η αδερφή μου δεν είναι τέτοιο άτομο».

Πηγή: ethnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα