05/10/202018:53

Θετική στον κορωνοϊό και η εκπρόσωπος Τύπου του Τραμπ – Tο 11ο κρούσμα στο στενό περιβάλλον του επίσης πάσχοντος Αμερικανού προέδρου

Η Κέιλι Μακενάνι ανακοίνωσε μέσω twitter ότι μολύνθηκε από τον νέο κορωνοϊό – Είναι το 11ο κρούσμα στο στενό περιβάλλον του επίσης πάσχοντος Αμερικανού προέδρου

Ολοένα και μεγαλύτερος είναι ο κύκλος των επαφών του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ που εντοπίζονται θετικοί στον κορωνοϊό.

Τελευταία φορέας της Covid-19 εντοπίστηκε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Κέιλι Μακενάνι, που ανακοίνωσε μέσω twitter την είδηση, σημειώνοντας ότι από σήμερα τίθεται σε καραντίνα και θα εργάζεται εξ αποστάσεως.

Όπως έγραψε, μετά από μια σειρά από αρνητικά τεστ, σήμερα το πρωί εντοπίστηκε θετική στον κορωνοϊό. Ωστόσο, δεν έχει συμπτώματα.

Σύμφωνα με την Κέιλι Μακενάνι, κανένας δημοσιογράφος ή παραγωγός δεν θεωρήθηκε από την ιατρική ομάδα του Λευκού Οίκου ως στενή επαφή της.

Η ίδια αρνείται ότι γνώριζε ότι η στενή συνεργάτιδα του Ντόναλντ Τραμπ Χόουπ Χικς ήταν θετική στον κορωνοϊό, πριν ανακοινωθεί επίσημα.

Πάντως, αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι μέχρι χθες, η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου μιλούσε σε δημοσιογράφους χωρίς να φορά τη μάσκα της, ενώ είναι το 11ο πρόσωπο του περιβάλλοντος του Ντόναλντ Τραμπ που νοσεί με κορωνοϊό.

protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα