Τι λέει η Αστυνομία για το τροχαίο με περιπολικό στου Ζωγράφου
30/06/201906:49

Τι λέει η Αστυνομία για το τροχαίο με περιπολικό στου Ζωγράφου – Newsbeast

[ad_1]

Δύο αστυνομικοί ελαφρά τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στου Ζωγράφου, όταν περιπολικό προσέκρουσε στο κράσπεδο του πεζοδρομίου, στην οδό Διστόμου.

Οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και για το περιστατικό διατάχθηκε ΕΔΕ.

Συνδικαλιστές της Αστυνομίας, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, κατήγγειλαν ότι το ατύχημα οφείλεται σε πρόβλημα του περιπολικού και όχι σε λάθος των αστυνομικών. Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε αργά το βράδυ ανακοίνωση, σημειώνοντας πως το όχημα προερχόταν από πρόσφατο σέρβις, ενώ δεν είχε αναφερθεί καμία δυσλειτουργία.

Η ανακοίνωση του Αρχηγείου αναφέρει:

«Σχετικά με τροχαίο ατύχημα υπηρεσιακού οχήματος και σχόλια – δημοσιεύματα σε ενημερωτικές ιστοσελίδες που αναφέρονται σε βλάβη των φρένων του οχήματος, ανακοινώνεται ότι:

• δεν υπάρχει καμία υπηρεσιακή αναφορά σχετικά με δυσλειτουργία του οχήματος,

• την 11η Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο συγκεκριμένο όχημα το προγραμματισμένο service, ενώ

• το όχημα χρησιμοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, καθώς και σήμερα κατά τη διάρκεια της πρωινής βάρδιας, χωρίς να αναφερθεί οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα. Ωστόσο για την ακριβή περιγραφή της κατάστασης του οχήματος, παραγγέλθηκε σχετική πραγματογνωμοσύνη.

Επιπλέον, για τη διερεύνηση των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος έχει διαταχθεί η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης».

(φωτογραφία αρχείου)

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα