Τιμήθηκαν από την Όλγα Γεροβασίλη τρεις αστυνομικοί που έσωσαν τη ζωή πολίτη
26/06/201922:06

Τιμήθηκαν από την Όλγα Γεροβασίλη τρεις αστυνομικοί που έσωσαν τη ζωή πολίτη

[ad_1]

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, συνάντησαν σήμερα και συνεχάρησαν τους τρεις αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι έσωσαν τη ζωή πολίτη το βράδυ της της 18ης Ιουνίου 2019, ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του στην οδό Λουκάρεως στην Αθήνα.

Οι τρεις αστυνομικοί, υπαστυνόμος Α’ Παναγιώτης Βουλής, αρχιφύλακας Δημήτριος Σταυροθεόδωρος και ο ειδικός φρουρός Νικόλαος Βαρσαμόπουλος, παρείχαν άμεσα τις πρώτες βοήθειες στον πολίτη, ο οποίος παρουσίασε πρόβλημα υγείας και είχε χάσει τις αισθήσεις του, ενώ στη συνέχεια τον μετέφεραν σε νοσοκομείο, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η Όλγα Γεροβασίλη, εξέφρασε την ευαρέσκειά της στους τρεις αστυνομικούς και σημείωσε ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει όλες τις επιχειρησιακές δυνατότητες για να εμπεδώσει το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες. «Η αστυνομία δίνει καθημερινά εξετάσεις σε όλα τα μέτωπα. Και στο ρόλο της ως κατασταλτικού μηχανισμού, και στην ετοιμότητα, και στην αποτροπή. Και πάντα κρίνεται από το μέτρο. Με πράξεις όπως η δική σας, η αστυνομία δείχνει και το ανθρώπινό της πρόσωπο», είπε η υπουργός στους αστυνομικούς.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, η υπουργός και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ προσέφεραν συμβολικά τιμητικές πλακέτες στους τρεις αστυνομικούς.

Τους αστυνομικούς συνόδευαν, ο διευθυντής της διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Κουτσιβίτης, ο προϊστάμενος της β’ υποδιεύθυνσης Άμεσης Επέμβασης, αστυνομικός διευθυντής Ιωάννης Τριαντάφυλλος και ο τμηματάρχης της ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών, αστυνόμος β΄, Πέτρος Λαγουδάκος.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα