25/09/202318:28

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε από τους κατοίκους της Πλατιάνας και της Τρυπητής- Σάκης Μπαλιούκος: «Παίρνουμε μηνύματα ΝΙΚΗΣ από όλα τα χωριά» (photos)

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε από τους κατοίκους της Πλατιάνας και της Τρυπητής
Yποδέχτηκαν θερμά
τον Δήμαρχο της καρδιάς τους!
Σάκης Μπαλιούκος: «Παίρνουμε μηνύματα ΝΙΚΗΣ από όλα τα χωριά»

Πρωτοφανείς στιγμές έζησαν η Πλατιάνα και η Τρυπητή του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, από την παρουσία του υποψηφίου Δημάρχου Σάκη Μπαλιούκου και των υποψηφίων της «Ενωτικής Δημιουργίας».


Στην Πλατιάνα δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο κατά την υποδοχή του Δημάρχου των έργων και τη διαρκούς προσφοράς σε ολόκληρο το Δήμο.


«Βάλαμε πλώρη και αναδείξαμε το πρώτο αρχαίο θέατρο που υπάρχει στην Ηλεία και είναι το Ομηρικό Αίπυ Πλατιάνας. Σε συνεργασία με τον Σταύρο Μπένο το ερχόμενο καλοκαίρι θα κάνουμε την πρώτη παράσταση στο αρχαίο θέατρο».


Στην Τρυπητή η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων βρέθηκε στο πλευρό του ανθρώπου που άλλαξε ριζικά τις τύχες του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.


«Για την Ίσοβα είναι συνεχής η προσπάθεια. Επιτέλους έχουμε αποτέλεσμα από την Εφορεία Βυζαντινών Μνημείων για να προχωρήσει η αποκατάσταση του μνημείου, με την ουσιαστική συνδρομή του Δήμου μας».

(Δελτιο τύπου)

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα