22/05/202414:16

Το Alfeios Eco Festival επιστρέφει! – Με σύνθημα «Το κλίμα αλλάζει… εμείς;»- 20 και 21 Σεπτεμβρίου 2024 στον Πύργο

20 και 21 Σεπτεμβρίου 2024 στον Πύργο

Μετά την πρώτη επιτυχημένη διοργάνωση του AlfeiosEcoFestival (Σεπτέμβριος 2023) το διήμερο οικολογικού-περιβαλλοντικού, ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα event επιστρέφει!

Το «ραντεβού» δίνεται και πάλι στον καταπράσινο χώρο του λόφου του Επαρχείου στον Πύργο το διήμερο 20 (Παρασκευή) και 21 (Σάββατο) Σεπτεμβρίου 2024!

Βασική φιλοσοφία της διοργάνωσης παραμένει η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών (και του νεανικού κοινού) για θέματα που αφορούν σε δράσεις Επιστημόνων, Φορέων, Αυτοδιοίκησης και Εταιρικής πολιτικής. Θέματα που κάνουν πιο… πράσινη τη ζωή μας (ecoliving) και στηρίζουν την προσπάθεια μείωσης του Περιβαλλοντικού αποτυπώματος του ανθρώπου τοπικά και Παγκόσμια!

Σημειώνεται πως το 2ο Alfeios Eco Festival θα είναι «αφιερωμένο» στην κλιματική αλλαγή ενώ περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση θα δίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο άμεσο μέλλον.

Διοργανωτής και του 2ουAlfeiosEcoFestival είναι η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Ψηφιακό Άλμα»,σεσυνεργασίαμετο ΠράσινοΤαμείο (στοπλαίσιοτουπρογράμματος“ΕξωστρεφείςΔράσεις, ΦυσικόΠεριβάλλονκαιΚαινοτόμεςΔράσεις 2022”).

***Θυμηθείτε τι συνέβη στο 1οAlfeiosEcoFestival κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο που θα σας επιτρέψουν να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα της διοργάνωσης:

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΛΜΑ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ

ΜΙΑΟΥΛΗ 6 – ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ


email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.” style=”color: #000000;”>[email protected]

Τηλέφωνα επικοινωνίας:6945979729 – 6944744954

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα