27/05/202412:49

Το γραφείο του Δημάρχου Ήλιδας επισκέφτηκε κλιμάκιο υποψηφίων ευρωβουλευτών και στελεχών του νέου κόμματος ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ του Ανδρέα Λοβέρδου

Τέσσερις υποψήφιους ευρωβουλευτές

, τον γραμματέα του κόμματος, αλλά και τοπικά στελέχη της Ηλείας από το νεοσύστατο κόμμα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» του Ανδρέα Λοβέρδου υποδέχτηκε στο γραφείο του στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Ειδικότερα, το κλιμάκιο των στελεχών απαρτιζόταν από τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές κ.κ. Απόστολο Βλάχο, Χρήστο Γκιλίτση, Νίκο Κανελλάκη και Παναγιώτη Σαραντέα, τον γραμματέα του κόμματος κ. Θωμά Λουπέτη και το τοπικό στέλεχος και πρώην Δήμαρχο κ. Λάμπη Αριστειδόπουλο.

Κατά τη συνάντηση, ο κύριος Χριστοδουλόπουλος είχε την ευκαιρία να θέσει στους εκπροσώπους του νέου κόμματα το σύνολο των ζητημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ήλιδας, η σημασία των οποίων είναι σημαντική για την ανάπτυξη και το μέλλον της περιοχής.

Τα στελέχη των ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ αφού άκουσαν με προσοχή την τοποθέτηση του Δημάρχου, επεσήμαναν τον κομβικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η ευρύτερη περιοχή της Ηλείας τα επόμενα χρόνια, αν βελτιωθούν τα δεδομένα σε επίπεδο εφαρμοσμένων πολιτικών και χρηματοδοτήσεων.

Στην συνάντηση συμμετείχαν -επίσης- και οι αντιδήμαρχοι: Προγραμματισμού κ. Μάκης Παπαγιαννόπουλος, Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ηλίας Ευσταθόπουλος και Παιδείας κ. Γιάννη Αθανασόπουλος.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα