26/04/202418:09

Το Ηλίανθος Κδαπ μεΑ και το Ηλίανθος Κδαπ μεΑ Γαστούνης επισκέφθηκε όλα τα Ειδικά Σχολεία του νομού (Photos)

Οι Άγιες ημέρες του Πάσχα πλησιάζουν και για μια ακόμη χρονιά το Ηλίανθος Κδαπ μεΑ και το Ηλίανθος Κδαπ μεΑ Γαστούνης εν όψει των Άγιων Ημερών του Πάσχα που έρχονται, επισκέφθηκε όλα τα Ειδικά Σχολεία του νομού μας!

Το «ΗΛΙΑΝΘΟΣ ΚΔΑΠ μεΑ» συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκίνησε από την πρώτη χρονιά λειτουργίας του, μοίρασε και φέτος σε όλα τα Ειδικά Σχολεία του νομού μας πασχαλινά δώρα. Πασχαλινό τσουρέκι και σοκολάτες είχαν την τιμητική τους.

Ειδικό Δημοτικό Κρεστένων, Ειδικό Νηπιαγωγείο Πύργου και Νηπιαγωγείο Καταραχίου, Ειδικό Δημοτικό Πύργου, Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & ΛύκειοΠύργου, ΕΕΕΕΚ Πύργου, Ειδικό Δημοτικό Αμαλιάδας, Ειδικό Δημοτικό Λεχαινών και Ειδικό Νηπιαγωγείο Πηνειού άνοιξαν τις πύλες τους και υποδέχτηκαν τους εκπαιδευτικούς του «ΗΛΙΑΝΘΟΣ ΚΔΑΠ μεΑ» Πύργου και Γαστούνης και αντάλλαξαν δώρα και ευχές για Καλό Πάσχα με υγεία και χαρά για όλους.

Άξιο αναφοράς οι χειροποίητες λαμπάδες που δώρισαν για τους ωφελούμενους του ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ οι γονείς και τα παιδιά του Ειδικού Νηπιαγωγείου Πύργου και του Νηπιαγωγείου Καταραχίου, τους οποίους ευχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής και της καρδιάς μας για την αγάπη και την στήριξη που μας δείχνουν έμπρακτα!

Το «ΗΛΙΑΝΘΟΣ ΚΔΑΠ μεΑ» ευχαριστεί τους διευθυντές, τους εκπαιδευτικούς και εν γένει το προσωπικό των ειδικών σχολείων για την θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν στους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ κατά την επίσκεψη τους στα σχολεία τους.
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους!!

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα