23/11/202114:21

Το ΚΔΑΠ Δήμου Ζαχάρως πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή στο Christmas Theater στην Αθήνα

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Ζαχάρως την Κυριακή 21 Νοεμβρίου πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή στο Christmas Theater στην Αθήνα.

Τα παιδιά με τους συνοδούς τους και με το προσωπικό του ΚΔΑΠ, Γιάννη Μπιτζούνη, Ακριβή Ζώη, Κλεοπάτρα Κατσώλη και Δήμητρα Παπαδοπούλου επισκέφτηκαν το Christmas Theater στην Αθήνα.

Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του. Μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν την παιδική θεατρική παράσταση «Οι Άθλοι του Ηρακλή» της Κάρμεν Ρουγγέρη. Μια παράσταση για τη δύναμη της θέλησης, γιατί όπως έλεγαν και οι αρχαίοι Έλληνες: «Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι’ αυτόν που θα προσπαθήσει».

Η Κάρμεν Ρουγγέρη και η Χριστίνα Κουλουμπή με μια νέα σκηνοθετική ματιά αλλά και με εντυπωσιακά σκηνικά, κοστούμια, ειδικά εφέ και βιντεοπροβολές, αξιοποίησαν τις μεγάλες τεχνολογικές δυνατότητες του Christmas Theater και παρουσίασαν τη ζωή και τους άθλους του Ηρακλή σε μια σπουδαία παραγωγή για όλη την οικογένεια. Μετά το τέλος της παράστασης τα παιδιά με τους συνοδούς είχαν την ευκαιρία να κάνουν τη βόλτα τους στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο εξωτερικά του θεάτρου.

Την παράσταση παρακολούθησε μαζί με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς η παιδαγωγός και συγγραφέας Δώρα Λοΐζου.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα