29/05/202421:07

Το μήνυμα του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέα Νικολακόπουλου, για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων η σκέψη μας βρίσκεται στους μαθητές μας, που καλούνται να αντιμετωπίσουν μία πρόκληση, μία από τις πολλές που θα συναντήσουν στο διάβα της ζωής τους, για την οποία όμως έχουν προετοιμαστεί με επιμονή και υπομονή.


Εύχομαι, αυτή την πρόκληση να την αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία, έχοντας σύμμαχό τους τα εφόδια που έχουν αποκομίσει κατά την διάρκεια των μαθησιακών τους χρόνων και να είναι σίγουροι ότι η προσπάθειά τους θα ανταμειφθεί.

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις σηματοδοτούν μία νέα αρχή, είναι ένα σκαλοπάτι για να συνεχίσουν το ταξίδι τους στη γνώση, δεν είναι όμως το τέλος. Ο αγώνας συνεχίζεται κάθε μέρα. Αυτό πρέπει να έχουν στο μυαλό τους και με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και αυτοπεποίθηση να είναι σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά.

Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία, δύναμη και κουράγιο. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, εμείς ως κοινωνία, οι οικογένειές τους, οι εκπαιδευτικοί, θα είμαστε δίπλα τους και θα συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε με κάθε τρόπο.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα