Το σενάριο για το τηλεοπτικό μέλλον της Τατιάνας Στεφανίδου μετά το τέλος του «Μαζί σου»
28/06/201917:42

Το σενάριο για το τηλεοπτικό μέλλον της Τατιάνας Στεφανίδου μετά το τέλος του «Μαζί σου»

[ad_1]

Μεγάλο ερωτηματικό σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά βήματα της παρουσιάστριας

Το «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, έριξε αυλαία και τα σενάρια γύρω από το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας δίνουν και παίρνουν.

Με το τέλος της εκπομπής της φαίνεται πως ήρθε και το τέλος στη συνεργασία της με το κανάλι του Φαλήρου.

Ο λόγος, όπως έχει διαρρεύσει, δεν είναι άλλος από το κόστος της εκπομπής καθώς το στούντιο από το οποίο βγαίνει νοικιάζεται.

Το γεγονός, πως οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ, βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με τον Γιώργο Λιάγκα, προκειμένου να αναλάβει εκπομπή, την ερχόμενη σεζόν, στη μεσημεριανή ζώνη, μια ζώνη, την οποία η Τατιάνα Στεφανίδου γνωρίζει πολύ καλά, έχουν ενισχύσει τις συγκεκριμένες διαρροές.

Αυτό όμως δεν άρεσε στην «Τάτι» της ελληνικής τηλεόρασης καθώς μια αλλαγή στη θεματολογία της εκπομπής και στην ώρα μετάδοσης της θα αποσυντόνιζε τους τηλεθεατές της οι οποίοι της χαρίζουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Στους διαδρόμους του ΣΚΑΪ, ακούγεται έντονα, πως η Τατιάνα Στεφανίδου έχει ήδη χτυπήσει τη πόρτα άλλου καναλιού προκειμένου να φιλοξενήσει την εκπομπή της τη νέα σεζόν.

Αυτό όμως πρακτικά σημαίνει πως η ίδια θα «σπάσει» το συμβόλαιο της και πιθανές ρήτρες θα πρέπει να πληρωθούν είτε από την ίδια είτε από τον επόμενο εργοδότη της.

Σχετικά Tags
Τατιάνα Στεφανίδου ΣΚΑΙ

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα