28/04/202413:19

Τον Δήμαρχο Ήλιδας επισκέφθηκε κατά την επίσκεψή του στην Ηλεία, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας

Τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Γιώργο Τσίπρα υποδέχθηκε στο γραφείο του, στο Συνεδριακό Κέντρο Σοχιάς στην Αμαλιάδα, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος, παρουσία μελών της δημοτικής του αρχής και στελεχών του κόμματος στο νομό, ενημέρωσε διεξοδικά τον κύριο Τσίπρα για τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο Ήλιδας, αλλά και συνολικά την Ηλεία.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν θέματα, όπως η συστηματική υποβάθμιση του Νοσοκομείου Αμαλιάδας την τελευταία δεκαετία, το κλείσιμο της μοναδικής σχολής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, αλλά και η επιχειρούμενη μέσω νόμου κατάργηση του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας, καθώς επίσης και σοβαρά θέματα υποδομών, όπως η κατασκευή του κόμβου της Αμαλιάδας που θα συνδέει την πόλη με την Ολυμπία Οδό μετά την ολοκλήρωση του έργου, η οποία μέχρι σήμερα παραμένει μετέωρη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος Ήλιδας αναφέρθηκε στην απαξίωση που βιώνει η Ηλεία εδώ και πολλά χρόνια σε όλα τα επίπεδα, τονίζοντας ότι «μας έχουν κατεβάσει από το τρένο της ανάπτυξης», με αποτέλεσμα η περιοχή να οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε μαρασμό.

Ο κ. Γιώργος Τσίπρας από πλευράς του, άκουσε με προσοχή τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής, δείχνοντας κατανόηση στο σύνολο των ζητημάτων, ενώ τόνισε την ανάγκη εξεύρεσης ούτως έτσι ώστε η περιοχή να περάσει σε τροχιά ανάπτυξης.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν -μεταξύ άλλων- ο βουλευτής Ηλείας κ. Διονύσης Καλαματιανός, το μέλος της Κ.Ε. και τομεάρχης Μικρομεσαίων κ. Γιώργος Παναγιωτόπουλος και ο Γραμματέας της Ν.Ε. Ηλείας κ. Βασίλης Καρναρής.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα