29/04/202421:41

Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ηλιδας: “Τα πολιτικά παιχνίδια της Νέας Δημοκρατίας – Η αναβάθμιση της υποβάθμισης του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας”

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Η ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. ΗΛΙΔΑΣ δημοσίευσε ένα άρθρο περί αναβάθμισης του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας και περί κινδυνολογίας εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και του Προέδρου του.

Οι πολίτες πλέον έχουν καταλάβει τα επικοινωνιακά τερτίπια της Κυβέρνησης. Μιλούν για αναβάθμιση και απαντούμε: Είναι η αναβάθμιση της υποβάθμισης!!

Στις αρχές του έτους δημοσίευσε η Κυβέρνηση σχέδιο νόμου για την αναδιάρθρωση του δικαστικού χάρτη που έκανε λόγο ξεκάθαρα για ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του Πρωτοδικείου της πόλης μας, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις, για να έρθει σήμερα και να θριαμβολογεί καθώς τελικά δεν αναφέρεται στο νομοσχέδιο η λέξη κατάργηση αλλά δημιουργείται ένα πρωτοφανές υβρίδιο που ναι μεν δεν καταργείται προς το παρόν το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας αλλά τελικά δεν είναι αυτοκέφαλο, δεν έχει αυτοτέλεια και θα λειτουργεί ως δορυφόρος του Πρωτοδικείου Ηλείας, χωρίς οργανικές θέσεις Δικαστών και Εισαγγελέων και υπαλλήλων της Εισαγγελίας.

Δεν έχουμε κοντή μνήμη κύριοι θυμόμαστε την κατάληξη του Νοσοκομείου Αμαλιάδας όταν έγινε και αυτό παράλληλο!

Είναι τουλάχιστον προκλητικό να καιροσκοπείτε θριαμβολογώντας για την αναβάθμιση της υποβάθμισης, εσείς ειδικά που ήσασταν απόντες από όλες τις δράσεις για τη διάσωση του Πρωτοδικείου μας.

Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ηλιδας

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα