10/01/202412:20

Του Δημήτρη Θεοδωρόπουλου: “Η Υγεία στην Ηλεία- Νοσοκομείο Αμαλιάδας… Νέο επεισόδιο…

του Δημήτρη Θεοδωρόπουλου
π. Προέδρου Συλλόγου Φαρμακοποιών Ηλείας

Στις τελευταίες αυτοδιοιηκητικές εκλογές η αλήθεια είναι ότι δεν έγινε η συνήθης σπέκουλα γύρω από το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Χαλαρά πράγματα. Μάλλον το έχουν πάρει απόφαση ακόμη και οι τοπικοί άρχοντες ότι το θέμα πλέον δεν πουλάει τουλάχιστον όσο πούλαγε. Μια κοινή συνέντευξη του κου Καρβέλη με τον πρώην Δήμαρχο και αυτό ήταν όλο και όλο. Γενικόλογες υποσχέσεις, μεγάλα λόγια και η εθιμοτυπική φωτογραφία.

Όλα προεκλογικής χρήσης και όποιος τσιμπήσει τσίμπησε. Κανείς όμως δεν έδωσε σημασία και οι ίδιοι σίγουρα θα την ξέχασαν μετα. Βέβαια το όλο θέμα έχει περάσει από σαράντα κύματα χωρίς όμως να σταματήσει ποτέ η προδιαγεγραμμένη πορεία αποσύνθεσης. Απλά αυτή η κατάσταση μας έχει. κουράσει όλους και αυτό φαίνεται στις αντιδράσεις όλων, αρμοδίων και αναρμόδιων. Υποσχέσεις νέοι προγραμματισμοί και πάλι υποσχέσεις. Η νέα πτέρυγα που έχει εγκαινιαστεί κάμποσες φορές που παραδόθηκε χωρίς να παραδοθεί που είναι λέει σκάνδαλο αλλά κάνεις δεν ξέρει τι έχει γίνει τελικά. Η ογκολογική κλινική της κας Αυγερινοπούλου και οι νέες προκηρύξεις θέσεων του κου Καρβέλη. Ο αγιασμός και οι selfie με τον αξονικό.

Τα εντέλλεσθε που έσχιζε on camera ο κος Λυμπέρης και τα οποία κατά πώς φαίνεται θα σταματήσουν μόνο όταν φύγει και ο τελευταίος γιατρός….. Και από ότι λέγεται δεν έχουν μείνει και πολλοί. Και ανάμεσα σε όλα αυτά έτσι για μερικές πινελιές σουρεαλιστικού χιούμορ ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας που κανείς δεν έχει καταλάβει τι σκοπό έχει ….. Αλλά υπάρχει και αυτό ίσως για κάποιους να είναι αρκετό. Πάντως είναι αξιοθαύμαστο το γεγονός ότι παρ όλα αυτά κάποιοι εξακολουθούν να αναφέρονται στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας χωρίς να περνά από το μυαλό τους ότι πλέον αυτό που έχει απομείνει δεν είναι σε καμία περίπτωση Νοσοκομείο. Το πώς θα το λένε είναι θέμα άλλης συζήτησης αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν είναι Νοσοκομείο ….

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αμαλιάδας έδωσε το στίγμα των προθέσεων του ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα επιτρέψει περαιτέρω υποβάθμιση και απαξίωση του Νοσοκομείου . Αλήθεια τι άλλο μένει να γίνει ???? Πόση υποβάθμιση ακόμη αντέχει αυτή η δομή ??? Από την άλλη μεριά αν μείνει ως έχει, χωρίς άλλη υποβάθμιση είμαστε ευχαριστημένοι??? Ρητορικά ερωτήματα που μάλλον δεν χρειάζονται απάντηση….. Όπως και να έχει τη κατάσταση καλό είναι να ξέρει ο νέος Δήμαρχος Αμαλιάδας ότι κάποια θέματα ανοίγουν εύκολα αλλά δεν κλείνουν το ίδιο εύκολα ….

ΥΓ Η πολιτική της Κυβέρνησης για συρρίκνωση του ΕΣΥ είναι δεδομένη και δυστυχώς εφαρμόζεται σε όλη την χώρα. Το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας δεν είναι δα και ειδική περίπτωση Ότι και να δηλώσει ο Υπουργός στην συνάντηση που θα έχει ο Δήμαρχος αυτό δυστυχώς δεν αλλάζει

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα