27/02/202420:30

Τραγωδία στα Χανιά: 47χρονος πέθανε από τις αναθυμιάσεις μετά από φωτιά στο σπίτι του – Τον εντόπισαν 3 μέρες μετά

Συγκλονίζουν τα στοιχεία για τον θάνατο του 47χρονου που έχασε τη ζωή του από αναθυμιάσεις, μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε στην ισόγεια κατοικία του στο Κόκκινο Μετόχι στην Κρήτη.

Ήταν νεκρός τρεις μέρες

Ο άτυχος άνδρας που ζούσε με την σύζυγο και τα τρία παιδιά τους σε ένα παλιό μονόχωρο κτίσμα, ήταν νεκρός από τα ξημερώματα του Σαββάτου και βρέθηκε χθες, όταν τον αναζήτησε γείτονας, καθώς η οικογένεια του βρισκόταν αυτές τις μέρες εκτός Χανίων και ειδικότερα στην Αθήνα όπου είχε μεταβεί η σύζυγος και τα παιδιά του για να επισκεφθούν τη γιαγιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του neakriti.gr, ο 47χρονος μαζί με την σύζυγο και τα παιδιά τους, ζούσαν εξ ανάγκης στο παλιό σπίτι ιδιοκτησίας του με την προοπτική εξεύρεσής ενός διαμερίσματος κατάλληλου και με προσιτό ενοίκιο. Υπάλληλοι του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων και ειδικός πραγματογνώμονας διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η πυρκαγιά και οδήγησε στον θάνατο τον άτυχο άντρα.

Πώς εκδηλώθηκε η φωτιά

Το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε συνεργασία με τον πραγματογνώμονα, εξετάζουν το ενδεχόμενο η φωτιά να εκδηλώθηκε από την ξυλόσομπα η οποία ήταν συνδεδεμένη με σώματα καλοριφέρ.

Παράλληλα εξετάζεται και η πιθανότητα βραχυκυκλώματος, καθώς οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις ήταν παλιές.

Πηγή: Ethnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα