29/12/202016:08

Τραγωδία στη Ζάκυνθο – Σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία 38χρονος υπάλληλος του ΑΔΜΗΕ από το Αγρίνιο

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 38χρονος υπάλληλος του ΑΔΜΗΕ περίπου στις 2 το μεσημέρι της Τρίτης στη Ζάκυνθο. Ο 38χρονος χτυπήθηκε από την υψηλή τάση και πέθανε ακαριαία, την ώρα που εκτελούσε εργασίες συντήρησης στο δίκτυο υψηλής τάσης, στο χώρο του υποσταθμού της ΔΕΗ στην περιοχή Λαζαρέτα, στο δρόμο για το Αργάσι.

Ο 38χρονος σύμφωνα με πληροφορίες είναι από το Αγρίνιο και πατέρας δύο παιδιών και είχε πάει στο νησί του Ιονίου με κλιμάκιο για διόρθωση προβλημάτων που παρουσιαζόταν στο δίκτυο μεταφοράς ρεύματος.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ

Ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας ανακοινώνει ότι σήμερα 29 Δεκεμβρίου 202,0 στις 1:30 το μεσημέρι, συνέβη θανατηφόρο ατύχημα στη Ζάκυνθο με θύμα τον εργαζόμενο της Διεύθυνσης Συντήρησης Συστήματος Μεταφοράς, Νικόλαο Τσίρκα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θανών υπέστη ηλεκτροπληξία μετά την ολοκλήρωση των εργασιών επιδιόρθωσης βλάβης στον Υποσταθμό Ζακύνθου.

Αρμόδια στελέχη της Διοίκησης του ΑΔΜΗΕ μεταβαίνουν αυτή την ώρα στη Ζάκυνθο προκειμένου να διερευνηθούν οι ακριβείς συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος. Θα υπάρξει σχετική νεότερη ενημέρωση.

Η οικογένεια του ΑΔΜΗΕ είναι συντετριμμένη από την απώλεια του μέλους της και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς του.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα