13/06/202421:41

Τρεις νεκροί λουόμενοι σε παραλίες σε Φθιώτιδα, Αργολίδα και Σύρο

Τρεις ακόμη ανθρώπινες απώλειες στις ελληνικές θάλασσες προστέθηκαν τις τελευταίες ώρες. Δύο λουόμενοι ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από τη θάλασσα σε Φθιώτιδα Αργολίδα, ενώ δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ένας 66χρονος άνδρας που νοσηλευόταν τις τελευταίες δύο ημέρες στο νοσοκομείο της Σύρου.

Μια 70χρονη γυναίκα ανασύρθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης χωρίς τις αισθήσεις της από τη θαλάσσια περιοχή της Κουβέλας, στην Φθιώτιδα. Η 70χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Λαμίας για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Στυλίδας.

Μεσημεριανές ώρες, επίσης, ένας 71 ετών άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας της Κάντιας Αργολίδας. Ο λουόμενος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου.

Τις απογευματινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Σύρου από το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου ότι ένας 66χρονος όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση κατέληξε. Ο 66χρονος είχε ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή της Αζολίμνου Σύρου, τις βραδινές ώρες της περασμένης Τρίτης 11/06/2024 και είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σύρου.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα