06/07/202414:56

Τρεις συλλήψεις στο αεροδρόμιο του Ακτίου – Αλλοδαποί προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα

Χθες το πρωί, στο αεροδρόμιο του Ακτίου, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Ακτίου. Οι δύο συλληφθέντες επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ολλανδία, χρησιμοποιώντας πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Οι αστυνομικοί, κατά τη διάρκεια του ελέγχου των ταξιδιωτικών εγγράφων των δύο ατόμων, διαπίστωσαν την πλαστότητά τους και προχώρησαν άμεσα στη σύλληψή τους.

Ακόμη μια σύλληψη
Προχθές το πρωί, στο αεροδρόμιο του Ακτίου, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Ακτίου ακόμη ένας αλλοδαπός άνδρας. Ο άνδρας επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Γερμανία χρησιμοποιώντας πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.

Οι αστυνομικοί, κατά τη διάρκεια του ελέγχου των ταξιδιωτικών εγγράφων, εντόπισαν την πλαστότητα του εγγράφου και προχώρησαν άμεσα στη σύλληψή του.

Οι ανωτέρω συλλήψεις είναι αποτέλεσμα των εντατικών ελέγχων που πραγματοποιούν οι αρχές στα αεροδρόμια, με στόχο την αποτροπή παράνομων ενεργειών και την ενίσχυση της ασφάλειας των πτήσεων.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα