29/02/202418:58

Τριήμερη επίσκεψη προέδρου Ε.Α.Α.Σ στον Πύργο (Photos)

Τριήμερη επίσκεψη πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ.), Υποστράτηγος ε.α. Δεβούρος Ιωάννης στην πόλη του Πύργου. Της πρώτης επίσκεψης προέδρου μετά από χρόνια στο νομό, και κατόπιν αποδοχής της επίσημης πρόσκλησης του προέδρου της ΕΑΑΣ/Παράρτημα Ηλείας Λοχαγού ε.α. Τσιγκρέλη Αθανασίου.

Την πρώτη μέρα της επίσκεψής του επισκέφθηκε το γραφείο του παραρτήματος Ηλείας που βρίσκεται επί της 28ης Οκτωβρίου 54 και ξεναγήθηκε στην πόλη, επισκεπτόμενος αξιοθέατα και την Μητρόπολη.

Κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσκεψής του παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποίησε το τοπικό παράρτημα Ηλείας στο εστιατόριο <<Rotonda>>, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας & Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα μέλη, οι φίλοι και αρκετοί επίσημοι. Και συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής, οι αντιδήμαρχοι Πύργου Νίκος Θεοδώρου, Δημήτρης Τζουανόπουλος, Θεόδωρος Κόρδας, Αθανάσιος Τσαμπρινός, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας και Λιμενικού Ταμείου Κων/νος Νικολούτσος, ο Υποδιοικητής ΣΕΤΤΗΛ Αντισυνταγματάρχης (ΤΧ) Γκολφινόπουλος Παναγιώτης, ο πρόεδρος της ΕΑΑΝ Ηλείας Πλοίαρχος (Ε) ε.α. Υφαντής Ζώης ΠΝ, ο αντιπρόεδρος της ΕΑΑΑ Ηλείας Υποπτέραρχος ε.α. Μακρής Αθανάσιος και το Μέλος ΔΣ Σμήναρχος ε.α. Λώλας Δημήτριος, ο πρόεδρος της ΣΕΑΝ Παναγιωτακόπουλος Νικόλαος και το Μέλος ΔΣ Αντωνόπουλος Ιωάννης.

Στην εκδήλωση απονεμήθηκε πλακέτα εκ μέρους της Ε.Α.Α.Σ. από τον Υποστράτηγο ε.α. Δεβούρο Ιωάννη στη Σοφία Αδαμοπούλου, χήρα του Υποστρατήγου ε.α. Αδαμόπουλου Κων/νου, πρώτου προέδρου του παραρτήματος Ηλείας. Επίσης πλακέτα της Ε.Α.Α.Σ. απένειμε ο δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής στον Ταξίαρχο ε.α. Σταματόπουλο Γεώργιο πρώην πρόεδρο του παραρτήματος, το οποίο σήμερα κλείνει 24 χρόνια ιστορίας στο νομό αφού ιδρύθηκε στις 1 Μαρτίου 2000. Εκ μέρους της ΕΑΑΝ Ηλείας ο πρόεδρος της Πλοίαρχος (Ε) ε.α. Υφαντής Ζώης ΠΝ απέδωσε πλακέτα στον Ταξίαρχο ε.α. Σταματόπουλο Γεώργιο για την πολύχρονη συνεργασία τους. Ενώ δόθηκαν έπαινοι και εμβλήματα της ΕΑΑΣ σε ιδρυτικά μέλη του παρατήματος που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Οι τιμώμενοι αξιωματικοί είναι οι

Υποστράτηγος ε.α Παπαϊωάννου Ευάγγελος

Υποστράτηγος (Χ) ε.α. Μπερούκας Κωνσταντίνος

Ταξίαρχος ε.α. Ζαπάντης Παναγιώτης

Συνταγματάρχης ε.α. Ζαχιώτης Βλάσιος

Συνταγματάρχης ε.α. Στράτος Ευθύμιος

Συνταγματάρχης ε.α. Καρυδάκης Εμμανουήλ

Αντισυνταγματάρχης ε.α. Δρυμώνας Τρύφωνας

Αντισυνταγματάρχης ε.α. Σοφιανόπουλος Λάμπρος

Ταγματάρχης ε.α. Μπομπολέσης Ευθύμιος

Έπαινοι θα αποσταλούν και στους : Συνταγματάρχη ε.α. Γιαπρακά Αθανάσιο, Υποστράτηγο (Χ) ε.α. Τσίτουρα Ιωάννη, Ταξίαρχο (Χ) ε.α. Αλεξανδρόπουλο Δημήτριο, Συνταγματάρχη ε.α. Μπαντούνα Παναγιώτη, Αντισυνταγματάρχη (Χ) ε.α. Κυριαζή Παναγιώτη.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ απένειμε πλακέτα στο Διοικητή της ΣΕΤΤΗΛ Συνταγματάρχη (ΤΧ) Κατσιλίδη Παρασκευά ενώ παρατέθηκε μικρή δεξίωση στους παρευρισκόμενους στο προθάλαμο του αμφιθεάτρου της ΣΕΤΤΗΛ.

ΕΚ ΤΟΥ Τ.Σ.

Λοχαγός ε.α. Τσιγκρέλης Αθανάσιος

Πρόεδρος, Ε.Α.Α.Σ/ Παράρτημα Ηλείας

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα