18/04/202518:58

Τροχαίο δυστύχημα στη Μεσσηνία: Νεκρή 31χρονη όταν έχασε τον έλεγχο του Ι.Χ. αυτοκινήτου που οδηγούσε και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κολόνα

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα στην Ε.Ο. Ρωμανού–Φιλιατρών, στη Μαραθόπολη Μεσσηνίας, με τραγική κατάληξη για μια γυναίκα 31 ετών που έχασε τη ζωή της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, Ι.Χ. όχημα που οδηγούσε η 31χρονη, με κατεύθυνση προς Τραγάνα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κολόνα.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γαργαλιάνων, το οποίο απεγκλώβισε χωρίς τις αισθήσεις της την οδηγό.

Η 31χρονη διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Α.Τ. Γαργαλιάνων.

Η οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από Ι.Χ. αυτοκίνητο, έπειτα από επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα, ενώ οι αρμόδιες αρχές διενεργούν έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Φωτ. gargalianoionline.gr

Πηγή: Kathimerini.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα