29/06/202411:57

Τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών – εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Κ. Δημογλίδου: Αναζητούμε αυτόν που παρέσυρε τη 17χρονη αλλά και όσους πέρασαν και δε βοήθησαν

Σάλο και οργή προκαλεί η παράσυρση της 17χρονης στη Λεωφόρο Αθηνών από δύο αυτοκίνητα αλλά και το γεγονός ότι η ανήλικη κείτονταν στο οδόστρωμα για αρκετή ώρα πριν σταματήσει κάποιος για να καλέσει ασθενοφόρο.

Μιλώντας στο MEGA, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνα Δημογλιδου, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να χτυπήθηκε η κοπέλα από τρίτο αυτοκίνητο και τόνισε: «Αναζητούμε αυτόν που παρέσυρε την 17χρονη αλλά και αυτούς που πέρασαν και δεν σταμάτησαν να την βοηθήσουν επί δέκα λεπτά». Η κοπέλα βρισκόταν πεσμένη στο οδόστρωμα επί 10 λεπτά χωρίς κανένα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα να σταματήσει για να της δώσει βοήθεια.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., το πρώτο αυτοκίνητο ήταν χρώματος ασημί, με σχάρα στην οροφή και το δεύτερο, που χτύπησε το κορίτσι ενώ βρισκόταν πεσμένο στο οδόστρωμα, ήταν μαύρο. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, που επικαλείται η ΕΛ.ΑΣ. στην ανακοίνωση, στο ασημί αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα και μετά την παράσυρση προκλήθηκαν εκτεταμένες φθορές στο καπό, τον ανεμοθώρακα και τον αριστερό καθρέπτη.

Σε βίντεο του Mega συγκλονίζει η απάθεια οδηγών που έβλεπαν την 17χρονη τραυματισμένη στον δρόμο με τους οδηγούς να συνεχίζουν ατάραχοι την πορεία τους. Η τρομακτική αδιαφορία των οδηγών κράτησε για 10 ολόκληρα λεπτά.

Πηγή: Ethnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα