05/07/202421:06

Βόλος: Άνδρας με μαχαίρι κυνηγούσε ζευγάρι – Κλείστηκε στο διαμέρισμά του για να αποφύγει τη σύλληψη

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο του Βόλου, όταν ένας άνδρας με μαχαίρι κυνηγούσε ζευγάρι που εκείνη την ώρα μετακόμιζε.

Σύμφωνα με το thenewspaper, το περιστατικό σημειώθηκε σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Κοραή με Αναλήψεως, με τη γειτονιά να σηκώνεται στο πόδι από τις φωνές, με αποτέλεσμα στο σημείο να σπεύσουν δυνάμεις της Αστυνομίας.

Βόλος: Περικύκλωσαν τους γύρω δρόμους οι αστυνομικοί, κλείστηκε στο σπίτι του ο δράστης

Στη συνέχεια, ο δράστης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι τοξικομανής που διαμένει σε υπόγειο διαμέρισμα της πολυκατοικίας, κλειδαμπαρώθηκε στο σπίτι, με τις αστυνομικές δυνάμεις να έχουν περικυκλώσει τους γύρω δρόμους προκειμένου να μην φύγει και να προχωρήσουν άμεσα στη σύλληψη του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, χτυπούσαν τη πόρτα του διαμερίσματος του οι αστυνομικοί και δεν έβγαινε. Μετά πήγαν στην οδό Κοραή για να μην βγει από το παράθυρο αλλά ούτε από εκεί και έχει έμεινε η αστυνομία στο σημείο μέχρι να φύγουν οι ένοικοι που μετακομίζουν για να μην βγει από το υπόγειο και τους επιτεθεί εκ νέου.

Οι αστυνομικοί παρέμειναν στο σημείο και αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία της μετακόμισης αποχώρησαν χωρίς να συλλάβουν τελικά τον τοξικομανή ο οποίος παρέμεινε κλειδαμπαρωμένος στο διαμέρισμα του αφού το ζευγάρι δεν επιθυμούσε να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Πηγή: Ιefimerida.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα