11/01/202420:22

Βόλος: O πατέρας της 18χρονης ζητά να ερευνηθεί ο υπολογιστής της- Το υπόμνημα που θα καταθέσει στην απολογία του ετοιμάζει ο 50χρονος πατέρας από τον Βόλο, που σκότωσε τον φερόμενο βιαστή της κόρης του

Το υπόμνημα που θα καταθέσει στην απολογία του ετοιμάζει ο 50χρονος πατέρας από τον Βόλο, που σκότωσε τον φερόμενο βιαστή της κόρης του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, ο κατηγορούμενος θα ζητήσει να μη σταματήσει η έρευνα εδώ αλλά να εντοπιστεί και να ανοίξει ο ηλεκτρονικός υπολογιστής του νεκρού, να ερευνήσουν, δηλαδή, οι αστυνομικοί, εάν υπάρχουν και άλλα βίντεο από άλλες γυναίκες και -το κυριότερο- την αλληλογραφία του στα social media.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια το κινητό του θύματος;
Ο 50χρονος κάνει αυτό το αίτημα καθώς η πλευρά του εκτιμά ότι δεν μπορεί μόνο η 18χρονη να έχει πέσει θύμα του, καθώς και το ότι σίγουρα υπάρχουν και άλλες γυναίκες που έχουν βρεθεί στην ίδια θέση.

Σύμφωνα με τα όσα λένε στην περιοχή, το θύμα, δεν είχε κάποια επαγγελματική δραστηριότητα και μάλιστα, όπως έχει καταγγείλει και η 18χρονη, το τελευταίο διάστημα, της ζητούσε συνεχώς χρήματα.

Την ίδια στιγμή, θα ζητήσουν να κατασχεθεί και το κινητό του τηλέφωνο, όπως, αντίστοιχα, και της 18χρονης και να ερευνηθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπου υπάρχει και η δυνατότητα να ανακτήσουν ακόμα και βίντεο που έχουν σβηστεί.

ΠΗΓΗ: in.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα