19/05/202022:28

«Βόμβα» κατά Βελόπουλου: Το Πανεπιστήμιο Κύπρου διαψεύδει ότι έχει πάρει πτυχίο και μεταπτυχιακό- Ποτέ δεν είχαμε φοιτητή τον κ. Βελόπουλο!

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου διέψευσε τον Πρόεδρο του κόμματος «Ελληνική Λύση» Κυριάκο Βελόπουλο.

Μετά τις ψευδείς “επιστολές του Ιησού” και την “κηραλοιφή που σκοτώνει τον κορωνοϊό” τα οποία εμπορευόταν με διάφορες μορφές μέσω της τηλεοπτικής του εκπομπής σε ελληνικό σταθμό, ο κος Βελόπουλος προχώρησε στην συγγραφή βιογραφικού σημειώματος για τον ίδιο, αναφέροντας ότι έχει λάβει το 2013 από το Πανεπιστήμιο Κύπρου πτυχίο με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό και το 2016 μεταπτυχιακό τίτλο με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία.

 

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, με γραπτή του ανακοίνωση, διαψεύδει κατηγορηματικά τους ανωτέρω ισχυρισμούς του Έλληνα βουλευτή.

“Το Πανεπιστήμιο Κύπρου διευκρινίζει ότι ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής του και βεβαίως δεν έχει πάρει πτυχίο ή/και μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω πανεπιστημιακό ίδρυμα δεν προσφέρει πτυχίο «Επικοινωνίας» ή «Ελληνικού Πολιτισμού», όπως αναφέρεται στον ανωτέρω ισχυρισμό.

Υπενθυμίζεται ότι για τους ισχυρισμούς του περί επιστολών του Ιησού, αποδείχθηκε ότι πρόκειται για έγγραφα των οποίων η συγγραφή εκτιμάται στον 15ο αιώνα μ.Χ, με κανένα δόγμα του Χριστιανισμού να μην αποδέχεται την ύπαρξη χειρογράφων του ίδιου του Ιησού, ενώ για την προώθηση “βυζαντινής κεραλοιφής” που δήθεν προστατεύει τον ανθρώπινο οργανισμό από τον κορωνοϊό covid-19, έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα από την ελληνική δικαιοσύνη.

Πάντως, ο κ. Βελόπουλος παρουσίασε πτυχίο του Ανοικτού Πανεπιστημίου.

in.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα