02/01/202418:45

Βουλγαρία: Οκτώ Έλληνες τραυματίες σε τροχαίο- Το πούλμαν που τους μετέφερε προς τη Σόφια συγκρούστηκε με τουρκικό φορτηγό

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στον δρόμο Ρούσε-Μπιάλα στην περιοχή Μπόροβο στη Βουλγαρία. Τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε (φωτογραφία: Diana Russinova)  με τουρκικό φορτηγό προκαλώντας μεταξύ άλλων τον τραυματισμό οκτώ Ελλήνων επιβατών.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και δύο Ρουμάνοι με τους τραυματίες να μεταφέρονται με τρία ασθενοφόρα στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους. Άτομα που τραυματίστηκαν ελαφρύτερα έτυχαν επιτόπιας ιατρικής εξέτασης.

Το πούλμαν με τους τουρίστες οδηγούσε ένας Ρουμάνος οδηγό (36 ετών) και συγκρούστηκε για άγνωστους λόγους με το φορτηγό που οδηγούσε ένας 50χρονος Τούρκος.

Το φορτηγό που συγκρούστηκε με το πούλμαν/Diana Russinova

Αρκετοί υπέστησαν αμυχές από τα σπασμένα τζάμια

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι επιβάτες του πούλμαν έσπασαν οι ίδιοι τα παράθυρα για να βγουν από το όχημα.

Πολύ γρήγορα έφτασαν στο σημείο τόσο η αστυνομία όσο και ασθενοφόρα, με τους διασώστες να φροντίζουν στο σημείο όσους έχρηζαν ιατρικής φροντίδας.

Οι περισσότεροι είχαν αμυχές από τα σπασμένα τζάμια του πούλμαν.

Επί τόπου πυροσβεστική και αστυνομία/Diana Russinova

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί προσωρινά και οι αρχές κατευθύνουν τους οδηγούς από εναλλακτικές διαδρομές. Τα οχήματα που ταξιδεύουν από τη Ρούσε προς τη Μπιάλα πρέπει να περάσουν από το Obretenik και το σταθμό Μπιάλα, ενώ τα φορτηγά οχήματα που κατευθύνονται προς το Tarnovo εκτρέπονται στο δρόμο που οδηγεί στο βενζινάδικο «Lukoil» στη Μπιάλα.

Πηγή: in.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα