10/05/202416:22

Φρίκη στη Βραυρώνα: Νεκρό σε χωματερή βρέθηκε το βρέφος – Παραμένουν υπό κράτηση οι γονείς

Σοκ επικρατεί στη Βραυρώνα καθώς εντοπίστηκε νεκρό βρέφος στα σκουπίδια. Η αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες, συνέλαβε τους γονείς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι γονείς εργάζονται σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ζευγάρι από το Νεπάλ, ηλικίας περίπου 30 χρόνων, πήγαν χθες το βράδυ στο νοσοκομείο με τη γυναίκα να είναι σε αιμορραγία και τους γιατρούς να επιβεβαιώνουν πως εγκυμονούσε.

Σήμερα το πρωί φέρεται το βρέφος να πετάχτηκε στα κάδο σκουπιδιών που βρισκόταν έξω από το ξενοδοχείο που διέμεινε το ζευγάρι και που φέρεται να εργαζόταν τις τελευταίες ημέρες. Το στοιχείο αυτό σύμφωνα με πληροφορίες προέρχεται από τις καταγραφές καμερών.

Ωστόσο, οι γιατροί τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχουν προσδιορίσει το εάν η γυναίκα απέβαλε ή εάν γέννησε το βρέφος.

Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν έκαναν επιτόπου έρευνα στο δωμάτιο που διέμενε το ζευγάρι και η εικόνα που αντίκρισαν ήταν, ένα δωμάτιο μέσα στα αίματα, από τον χώρο της τουαλέτας, μέχρι και το υπνοδωμάτιο και τα σεντόνια.

Υπό κράτηση και έρευνα οι δύο γονείς

Μέχρι τώρα, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει το περιστατικό, αλλά και το εάν το παιδί γεννήθηκε νεκρό ή ζωντανό και στη συνέχεια πετάχτηκε στον κάδο.

Στο υλικό από τις κάμερες, φαίνεται πώς κάποια στιγμή ένας άνδρας πετάει κάτι στα σκουπίδια, όμως, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο εις βάρος των δύο ατόμων.

Ωστόσο, ήδη διεξάγονται έρευνες από την Αστυνομία και θα σχηματιστεί δικογραφία.

Πηγή: cnn.gr- ethnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα