25/10/202319:43

Βρέθηκε βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στη Γλυφάδα! Θα κλείσει την Πέμπτη η λεωφόρος Ποσειδώνος σε ένα μεγάλο τμήμα της, ενώ θα εκκενωθούν και 4 πολυκατοικίες για να εξουδετερωθεί

Μια βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου βρέθηκε στην περιοχή της Γλυφάδας στη λεωφόρο Ποσειδώνος μετά από εργασίες ανάπλασης στην περιοχή.

Για τον λόγο αυτό και για να εξουδετερωθεί η βόμβα παλαιού τύπου θα κλείσει σε ένα μεγάλο τμήμα της η λεωφόρος Ποσειδώνος την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ πρόκειται για βόμβα ισχύος 500 λιβρών – Την εξουδετέρωση της θα αναλάβει το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ)

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας «λόγω πραγματοποίησης ελεγχόμενης έκρηξης για την εξουδετέρωση πυρομαχικών παλαιού τύπου θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης ως εξής:

Σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, την Πέμπτη 26/10/2023 κατά τις ώρες 30΄έως 11.30΄, στα κατωτέρω οδικά τμήματα:
Λ. Ποσειδώνος στο τμήμα της από το ύψος της Πλ. Βεργωτή έως τη συμβολή της με την Λ. Αλίμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Ευρυάλης καθ΄ όλο το μήκος της.

Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων κατά μήκος της οδού Ευρυάλης από την Τετάρτη 25/10/2023 και ώρα 21.00΄έως την Πέμπτη 26/10/2023 και ώρα 11.30΄.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, παρακαλούνται οι οδηγοί να επιλέξουν ως εναλλακτικές διαδρομές την κίνησή τους μέσω της Λ. Βουλιαγμένης και/ή λοιπών δημοτικών οδών των Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων».

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα