17/11/202316:22

Βύρωνας: Σε κώμα η 16χρονη που έπεσε θύμα ναρκεμπόρων – Οι διάλογοι της σπείρας

Στην εντατική, σε κώμα – και σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση – νοσηλεύεται ένα 16χρονο κορίτσι που έπεσε θύμα της σπείρας που πουλούσε ναρκωτικά σε ανήλικους.
Ειδικότερα, το ανήλικο κορίτσι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη MEΘ, καθώς είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο έπειτα από υπερβολική χρήση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το Open και το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου, κατόπιν έρευνας η Aστυνομία συνέλαβε έξι μέλη της σπείρας ναρκεμπόρων, μέλη της οποίας ήταν και δύο ανήλικοι.

Μάλιστα, υπήρχε μία μονοκατοικία στην περιοχή του Βύρωνα όπου πήγαιναν όλα τα θύματα της σπείρας προκειμένου να κάνουν χρήση ναρκωτικών.

Η σπείρα έκρυβε τα ναρκωτικά παράλληλα και σε σπίτι στην περιοχή της Γλυφάδας. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζεται, καθώς, όπως φαίνεται από τα κινητά των συλληφθέντων, υπάρχουν κι άλλα άτομα που εμπλέκονται.

Οι σοκαριστικοί διάλογοι της σπείρας
Αδίστακτη ήταν η εξαμελής σπείρα των εμπόρων ναρκωτικών που βρίσκεται από χθες στα χέρια της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αθηνών, και μάλιστα ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν δύο ανήλικοι.

Το σοκαριστικό όμως σε αυτήν την υπόθεση είναι το γεγονός ότι το 16χρονο κοριτσι, βρίσκεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση μετά από υπερβολική χρήση ναρκωτικών τα οποία είχε προμηθευτεί από την συγκεκριμένη σπείρα.

Μία μονοκατοικία στην περιοχή του Βύρωνα, ήταν ο χώρος που πολλές φορές οι έμποροι των ναρκωτικών έδιναν στους ανήλικους τα ναρκωτικά και μάλιστα είναι το σημείο από το οποίο πριν από μερικές ημέρες το ΕΚΑΒ, είχε παραλάβει σε κωματώδη κατάσταση το 16χρονο παιδί.

Όταν άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι οι αστυνομικοί εντόπισαν στην Γλυφάδα και την μισογκρεμισμένη κατοικία στην οποία έκρυβαν τα ναρκωτικά που πουλούσαν.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο μέσεντζερ κάποιων από τους συλληφθέντες ακόμη και τους διαλόγους που είχαν για την προμήθεια των ναρκωτικών.

Α. Μου είπε ο δικός μου για 2 γρ. τελικά “κοκορέτσι“ για αύριο
B. οκ είναι 180 αύριο μόλις ξυπνήσω να σου στείλω για να μου φέρεις τα λεκ ή και τώρα αν θες
A.: 90 το γραμμάριο δεν μπορείς να μου το αφήσεις 80 το γρ.; Όπως και την προιγούμενη φορά
B.Μπρο την άλλη φορά είχε πάρει πιο πολύ την τιμή δεν την βάζω εγώ.

A. 2 είχε πάρει αλλά οκ δεν είναι και για εμένα και μου είπε για 80 όπως και
την άλλη φορά αλλιώς άκυρο.
B. οκ

Εκτός από χασίς και ηρωίνη η συμμορία προμήθευε τους ανήλικους και σίσα, που θεωρείται στις πιάτσες των τοξικομανών ως η «κοκαίνη του φτωχού».

Στους διαλόγους οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει, ακόμη και τα παζάρια που έκαναν για να πάρουν τις ποσότητες των ναρκωτικών.

A. Μπρο έχω md 35 ευρώ το γρ., ak47 μαύρο και lemon.
B. Και έχει και SKANK, χρυσαφή με αυτό τα παθαίνεις όλα στα 50 gr με 7,5. Και το mb σε ποσότητα 20 το γρ.
A. Όταν έρθει το Λέμον πες μου τιμή και πες μου άμα είναι και καλό το Λέμον
B.Για πόσο το λέμον;
A.10 και 20
B. 10. Στα πενήντα πέφτει λίγο.
A: Πρέπει να δοκιμάσω άμα είναι τόσο πριν πάρω για ποσότητα όμως. Άμα
έχεις δώσε μου 1-2 γρ. να δοκιμάσω το λέμον για να σου πω.
B. Σωστά καλά λες.

Όλοι οι συλληφθέντες έχουν οδηγηθεί στην εισαγγελία από χθες το πρωί ενώ η έρευνα συνεχίζεται καθώς στις συνομιλίες τους, προκύπτουν και άλλα πρόσωπα με κωδικά ονόματα τα οποία οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν.

Πηγή: Cnn.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα