20/07/202014:13

Υπηρεσία Καθαριότητας και Περιβάλλοντος του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Κάθε Τετάρτη η αποκομιδή των ανακυκλώσιμων οικιακών συσκευών ανά Δημοτική Ενότητα

Η Υπηρεσία Καθαριότητας και Περιβάλλοντος του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Κάθε Τετάρτη η αποκομιδή των ανακυκλώσιμων οικιακών συσκευών ανά Δημοτική Ενότητα

Η Υπηρεσία και οι εργαζόμενοι Καθαριότητας του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, φροντίζουν καθημερινά για να εξασφαλίσουν τον Δήμο μας καθαρό. Όλοι οι εργαζόμενοι με αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας εργάζονται υπό εξαντλητικά ωράρια για να διασφαλίσουν τη Δημόσια Υγεία και να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσης των συνδημοτών μας.
Ο Δήμος μας θα παρέχει, επιπλέον εβδομαδιαία υπηρεσία αποκομιδής ανακυκλώσιμων οικιακών συσκευών.
Η Υπηρεσία Καθαριότητας ενημερώνει τους Δημότες, πως κάθε Τετάρτη θα γίνεται η αποκομιδή ανακυκλώσιμων οικιακών συσκευών, όπως ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια, φούρνοι μικροκυμάτων, ηλεκτρονικοί υπολογιστές κ.α.
Η βοήθειά σας στη συνέπεια της συγκέντρωσης των συσκευών την αντίστοιχη μέρα που έχει ορίσει ο Τομέας Καθαριότητας, είναι πολύτιμη! Επιπλέον, οι Δημότες θα πρέπει να τοποθετούν τις ανακυκλώσιμες συσκευές δίπλα στους κάδους απορριμμάτων.
Η αποκομιδή των ΑΝΑΚΥΚΛΟΣΙΜΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ γίνεται σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
22 Ιουλίου στη Δημοτική Ενότητα Βουπρασίας
29 Ιουλίου στη Δημοτική Ενότητα Λεχαινών
05 Αυγούστου στη Δημοτική Ενότητα Ανδραβίδας
12 Αυγούστου στη Δημοτική Ενότητα Κάστρου –Κυλλήνης

Παρέχεται η δυνατότητα τηλεφωνικής ενημέρωσης από τους Δημότες για αίτημα που αφορά την αποκομιδή των ανακυκλώσιμων οικιακών συσκευών, προκειμένου το κατάλληλο συνεργείο να προβεί στη περισυλλογή των συσκευών αυτών. Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να καλέσουν στην Υπηρεσία Καθαριότητας στο τηλ. 2623360604

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα