17/05/202413:32

Υπό την αιγίδα του Δήμου Ήλιδας το 4ο Θερινό Σχολείο Μαθηματικών Ηλείας

Υπό την αιγίδα του Δήμου Ήλιδας το 4 ο Θερινό Σχολείο Μαθηματικών Ηλείας που διοργανώνει το τοπικό παράρτημα της Ελληνική Μαθηματικής Εταιρείας.

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο είχαν στο γραφείο του ο πρόεδρος του τοπικού παράρτημα Ηλείας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας «Ιππίας ο Ηλείος» κ. Γιάννης Τσόπελας και η Γραμματέας Βασιλική Δεδότση, στο πλαίσιο του 4 ου Θερινού Μαθηματικού Σχολείου που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Νομό.

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος ενημερώθηκε πλήρως για το 4 ο Θερινό Μαθηματικό Σχολείο Ηλείας που διοργανώνεται από 1 η έως και 5 Ιουλίου 2024 σε Αμαλιάδα και Πύργο και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και μπορούν να λάβουν μέρος σε αυτό μαθητές που το επόμενο σχολικό έτος θα φοιτήσουν στην E’, ΣΤ’ Δημοτικού, σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και την Α’ Λυκείου.

Στο φετινό Θερινό Μαθηματικό Σχολείο έχουν ενταχθεί ενότητες, όπως: Διαγωνιστικά Μαθηματικά, Μαθηματικοί Γρίφοι, Εφαρμογές Πληροφορικής στο Εργαστήριο, Μαθήματα Αστρονομίας, Σκάκι και Μαθηματικά.
Ο Δήμαρχος Ήλιδας, όσο και οι συνεργάτες του κ. Γιάννης Αθανασόπουλος – Αντιδήμαρχος Προσχολικής Αγωγής, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης και κ. Γιάννης Ντακούλιας – Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Παιδείας, δήλωσαν την αμέριστη υποστήριξη τους στο θεσμό.

Σε Βόρειας Ηλείας, το 4ο Θερινό Μαθηματικό Σχολείο Ηλείας θα διεξαχθεί στο 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας για μαθητές των Δήμων Ήλιδας, Πηνειού και Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα