27/07/202317:39

Υποψήφιος πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Περιβολίων ο Κώστας Πολύδωρος στο πλευρό του Δημάρχου Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλου

Στο πλευρό του Δημάρχου Κώστα Αλεξανδρόπουλου θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Περιβολίων ο Κώστας Πολύδωρος, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο κ. Πολύδωρος δήλωσε: «Έπειτα από ώριμη σκέψη και αναγνωρίζοντας το έργο του δημάρχου και της δημοτικής αρχής αποφάσισα να συστρατευτώ με την παράταξη ΝΕ.Δ.Α. και να θέσω την υποψηφιότητά μου ως πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Περιβολίων στις εκλογές του Οκτωβρίου».

Από πλευράς του ο κ. Αλεξανδρόπουλος καλωσόρισε τον κ. Πολύδωρο στην παράταξή του και χαρακτηριστικά ανέφερε: «Καλωσορίζω τον κ. Πολύδωρο στον αγώνα της παράταξής μας με σκοπό την κοινωνική και οικονομική ευημερία του δήμου γενικά και των τοπικών κοινοτήτων ειδικά. Με μαχητικότητα, συνέπεια και προσήλωση στο στόχο αυτό είμαι σίγουρος πως ο κ. Πολύδωρος θα αντεπεξέλθει αποτελεσματικά στις απαιτήσεις προς όφελος της κοινότητας των Περιβολίων και των κατοίκων της».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα