22/03/202319:19

Υπόθεση μαστροπείας με θύμα 14χρονη στη Νέα Σμύρνη: Ανάμεσα στους εμπλεκόμενους και πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου – Είχε κάνει ψευδείς καταγγελίες

Νέες πληροφορίες αναφορικά με τους συλληφθέντες για την υπόθεση μαστροπείας με θύμα τη 14χρονη που διέμενε σε δομή στη Νέα Σμύρνη, έρχονται στο φως.

Ανάμεσά στους τρεις είναι και ο 24χρονος Ε. Σ., ο οποίος φέρεται να είχε προχωρήσει σε ψευδείς καταγγελίες για την υπόθεσης της Κιβωτού του Κόσμου ως πρώην φιλοξενούμενος της δομής σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές.

Όπως έγραψε το ethnos.gr νωρίτερα ο 24χρονος συνελήφθη μαζί με έναν 25χρονο κοντά στον σταθμό «Αγία Μαρίνα» όπου είχε κλείσει ραντεβού η 16χρονη αδελφή της ανήλικης, προσποιούμενη ότι είναι η 14χρονη. Λίγο αργότερα συνελήφθη και ο 29χρονος «Ταχίρ» που φέρεται να έμπλεξε το παιδί και να το εκμεταλλευόταν -άγνωστο για πόσο διάστημα- με σκοπό το κέρδος.

Κατά την ανάκρισή του ο 24χρονος ομολόγησε ότι το βράδυ της 19ης Μαρτίου και μέχρι τις 05:00 της 20ης Μαρτίου ήταν μαζί με τον «Ταχίρ» και άλλον έναν ήταν στο ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι με τον «Ταχίρ» δεν ήρθαν σε συνουσία με την ανήλικη, αλλά βιντεοσκοπούσαν την πράξη.

Εκτός από τα 7 βίντεο που τράβηξε κατασχέθηκαν μαζί με το κινητό του τηλέφωνο οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους και στιγμιότυπα συνομιλιών ανάμεσα στον 24χρονο και τον «Ταχίρ», όπου ο δεύτερος αναφέρει: «Για δουλειά πάμε. Να μιλήσουμε στην (σ.σ. το όνομα της ανήλικης). Για βίζιτα».

Η συνομιλία αυτή, μάλιστα, «καίει» τον 24χρονο, διότι από αυτήν φαίνεται ξεκάθαρα ότι γνώριζε τόσο την 14χρονη, όσο και το κύκλωμα. Όπως σχολιάζουν αστυνομικές πηγές, ο «Ταχίρ» του μιλά σαν να είναι «υπάλληλός» του, ξεκαθαρίζοντάς του ότι πάνε «για δουλειά» με την ανήλικη.

Πηγή: Ethnos.gr

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα