10/04/202420:43

Ζάκυνθος: Απαγορεύθηκε στη μητέρα να πλησιάσει τα θετά παιδιά της – Τι λέει η ίδια

Τη στιγμή που η μητέρα από την Ζάκυνθο, η οποία καταδικάστηκε για την κακοποίηση των θετών παιδιών της, διαμηνύει πως θέλει να τα πάρει πίσω γιατί τα αγαπά, εισαγγελέας απαγόρευσε, σύμφωνα με τον Alpha, να τα πλησιάσει ενώ και τα ίδια τα παιδιά φαίνεται πως δεν θέλουν να επιστρέψουν κοντά της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής T-Live, τα παιδιά φαίνεται πως δεν ήθελαν να την συναντήσουν, με το νοσοκομείο να ενημερώνει αναλόγως τον εισαγγελέα, ο οποίος με τη σειρά του διέταξε η γυναίκα να μην τα πλησιάσει.

Η γυναίκα φαίνεται πως πήγε στο νοσοκομείο όπου βρίσκονται τα παιδιά, τα οποία έχουν και αστυνομική φύλαξη, ωστόσο δεν της επιτράπηκε η είσοδος.

Την προηγούμενη ημέρα, η ίδια είχε μισής ώρας συνάντηση με το αγόρι και το κορίτσι ενώ το ίδιο βράδυ και οι δύο δεν δέχτηκαν το φαγητό τους και είπαν στις νοσηλεύτριες πως δεν θέλουν να φάνε. Τότε το προσωπικό τα πλησίασε προσπαθώντας να καταλάβει την αλλαγή στη συμπεριφορά τους και το κορίτσι είναι αυτό που αποκάλυψε πως: «Έχω αναστατωθεί σήμερα που είδα τη μαμά και δεν θέλω να φάω, θέλω να ξεκουραστώ».

«Δεν τα κακοποιούσα – Το έσπρωξα κατά λάθος» – Τι ισχυρίζεται η ίδια

Η μητέρα πάντως μιλώντας στην ίδια εκπομπή υποστήριξε ακριβώς τα αντίθετα. Πως τα παιδιά θέλουν να γυρίσουν στο σπίτι, πως έσπρωξε το αγοράκι κατά λάθος.

«Μου είπαν πως με αγαπάνε και πως θέλουν να γυρίσουν στο σπίτι τους και η μικρούλα και ο μεγάλος. Τα αγαπάω. Είμαι πολύ χαρούμενη αν τα πάρω στο σπίτι, θα είναι ό,τι καλύτερο για μένα. Μου έχουν λείψει πολύ. Τα σκέφτομαι κάθε μέρα.

Ήταν μια κακιά στιγμή, κατά λάθος το έσπρωξα (το αγοράκι). Δεν τα κακοποιούσα τα παιδάκια, τα λατρεύω. Από εδώ και πέρα θα τα αγαπάω, δεν θα τους λείψει τίποτα και θα είμαστε τέτοια όπως πάντα», είπε.

Επίσης, σημείωσε πως δεν έχει αντίρρηση να παρακολουθούν την οικογένεια «και η κοινωνική λειτουργός, και ψυχολόγος και η πρόνοια».

«Οικονομική άνεση έχουμε, ο αδερφός μου με βοηθάει, ο πατέρας μου, η μάνα μου, έχουμε ανθρώπους», ανέφερε επίσης.\

Ποινή 16 μηνών με τριετή αναστολή της επέβαλε το δικαστήριο

Υπενθυμίζεται πως το δικαστήριο της επέβαλε ποινή 16 μηνών με τριετή αναστολή.

Οι δικαστές έκριναν τη μητέρα ένοχη για τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, ενώ ο εισαγγελέας θα αποφασίσει τελικά αν το 12χρονο αγόρι και η 9χρονη αδερφή του θα επιστρέψουν στο σπίτι τους ή θα φιλοξενηθούν σε κάποιο άλλο ασφαλή χώρο.

Πηγή: Ethnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα