20/03/202109:51

Συγκινητική δήλωση στήριξης από Γιώργο Ότιμο για τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο

Με ισχυρή αναγνώριση προσφοράς και με προσωπικότητα που μας ενώνει!

«Είναι ο ντόμπρος, ο Αληθινός και εργατικός άνθρωπος με γνώση και πραγματική αγάπη για τον τόπο μας και τους συμπολίτες του»

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος αποτελεί μια εξαιρετικά δυναμική προσωπικότητα για τον τόπο μας, που έρχεται να μας ενώσει και να ανοίξει νέους ορίζοντες δουλειάς, δράσης και αποτελέσματος στην Αμαλιάδα και την Πηνεία μας, ως υποψήφιος αλλά και ως επόμενος Δήμαρχος της Ήλιδας.

Με τα παραπάνω λόγια ο συνταξιούχος και πρώην συνδικαλιστής, ένας σημαντικός ενεργός πολίτης στην Αμαλιάδα, ο Γιώργος Ότιμος, αναφέρεται στην υποψηφιότητα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, τονίζοντας την προσφορά του στην περιοχή και παράλληλα τη στήριξή του, στην απόφαση που ο τελευταίος έλαβε για να κατέλθει στις επόμενες δημοτικές εκλογές!

Ο κ. Ότιμος με μεγάλη αγάπη για τον Δήμο του, πολυετή ενασχόληση με τα κοινά και με εμπειρίες ζωής, διαβλέπει στον συγκεκριμένο υποψήφιο δήμαρχο, εκείνο τον άνθρωπο, που χωρίς στεγανά και δεσμεύσεις μπορεί να κάνει τις ανατροπές – όπως λέει- στον Δήμο Ήλιδας.

Αναφέρει ειδικότερα:

«Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος δίνει τη “μάχη” για το καλύτερο αύριο στον Δήμο μας, και βρίσκει τη στήριξη σε πολλά ιδεολογικά πλαίσια, ωστόσο πάνω και πέρα από κομματικές εξαρτήσεις, και συμφέροντα λειτουργεί πάντα με γνώμονα τον τόπο και την εξυπηρέτηση των πολιτών και των αναγκών τους.

Αυτοδιοικητικός παράγοντας και αυθεντικός άνθρωπος που γνωρίζει από “πρώτο χέρι” και είναι κοντά στα προβλήματα του τόπου μας, διαθέτει δε την ικανότητα για να αλλάξει ριζικά νοοτροπία στον Δήμο μας με ουσιαστικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Έχω διαπιστώσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα την εργατικότητά του, αλλά και την επιμονή του να φέρνει σε πέρας θέματα που μας απασχολούν. Και το κάνει αυτό με αληθινή αγάπη και με πραγματικό ενδιαφέρον για τους συμπατριώτες μας.

Και αυτό είναι σίγουρα ένα σημείο που “δείχνει τον δρόμο” για τον Δημήτρη και την επιτυχία που πιστεύω ακράδαντα ότι θα έχει στις Δημοτικές Εκλογές. Θέλουμε να δούμε άλλωστε με “καθαρό μυαλό” και μακριά από πρακτικές του παρελθόντος έναν τέτοιο ΔΗΜΑΡΧΟ που θα προσπαθεί, να νοιάζεται και με πείσμα και ντομπροσύνη θα παλεύει για τον Δήμο του.

Από καρδιάς λοιπόν έχει και την προσωπική μου στήριξη στον αγώνα που δίνει. Θα είμαι παρών και δίπλα του σε ότι χρειαστεί…».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα