09/11/202118:05

Δήλωση Αυγερινοπούλου για τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ

Δήλωση Αυγερινοπούλου για τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ

 

Με την ευκαιρία της τακτικής συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και της ομιλίας του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, η κα Αυγερινοπούλου προέβην στην ακόλουθη δήλωση:

«Με ιδιαίτερη χαρά αναμένουμε αύριο στην Ηλεία τον Πρωθυπουργό μας. Είναι πολύ σημαντικό ότι έρχεται για δεύτερη φορά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα στον Νομό μας, ενώ θα συνοδευτεί από Υπουργούς και Υφυπουργούς της Κυβερνήσεως, αρμόδιους για τα θέματα αρωγής των πληγεισών περιοχών από τις πρόσφατες πυρκαγιές. Ο κρατικός μηχανισμός για την «ανακούφιση» των πυροπλήκτων κινήθηκε τάχιστα. Η αυριανή επίσκεψη επιβεβαιώνει το μεγάλο ενδιαφέρον του ιδίου του Πρωθυπουργού για το Νομό μας και θα δοθεί η δυνατότητα να τεθούν οι βάσεις για την ανασυγκρότηση της περιοχής.

Σήμερα, ο Πρωθυπουργός μας αναφέρθηκε στα σημαντικά θέματα που έχει χειριστεί επιτυχώς η Κυβέρνηση, αλλά και στο πολυσχιδές σχέδιο αυτής, το οποίο αφορά τα εθνικά ζητήματα και την επέκταση του πατήματος της ελληνικής διπλωματίας, την πρωτογενή παραγωγή, την προώθηση του ψηφιακού κράτους, την μείωση της ανεργίας και των ασφαλιστικών εισφορών, την αναστροφή του brain drain, την ανάπτυξη της οικονομίας με ακόμη πιο γρήγορους ρυθμούς από αυτούς που περιμέναμε στην αρχή του χρόνου, την στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας, την προσέλκυση διεθνών επενδύσεων, την υλοποίηση μεγάλου αρδευτικού έργου που θα περιλαμβάνει και την Ηλεία, καθώς και τη δυναμική προώθηση των πράσινων πολιτικών και την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης.

Το έργο της Κυβερνήσεως επικροτήθηκε από όλους τους Βουλευτές, καθώς η χώρα μας προοδεύει, έχει αναβαθμίσει την εθνική της θέση και σημειώνει επιτυχίες σε πολλά και διαφορετικά μέτωπα. Η Κυβέρνηση επιδεικνύει πλούσιο νομοθετικό έργο και έχει κατορθώσει να αναπτύξει την οικονομία και να αναγεννήσει την κοινωνία».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα