02/12/202116:36

Πύργος: Τροχαίο ατύχημα με τραυματίες μετά απο σφοδρή σύγκρουση 2 ΙΧ οχημάτων στη διασταύρωση των οδών Παπαφλέσσα και Καπετάν Γιώργη (photos)

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμένους και τους δύο οδηγούς, έναν νεαρό άνδρα και μια γυναίκα σημειώθηκε το μεσημέρι σήμερα Πέμπτης με σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση 2 ΙΧ οχημάτων στη διασταύρωση Παπαφλέσσα και Καπετάν Γιώργη στον Πύργο. Μια διασταύρωση μάλιστα στην οποία συμβαίνουν συχνά τροχαία.

Από τη σύγκρουση μάλιστα το ένα ΙΧ που κινούνταν επί της οδού Αγ, Γεωργίου με τη γυναίκα οδηγό έφυγε της πορείας του και ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο ευτυχώς χωρίς να υπάρχει κάποιος πεζός εκείνη τη στιγμή ενώ σταμάτησε λίγο πριν τη τζαμαρία γραφείων που βρίσκονται στο σημείο.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε στα πόδια και στο κεφάλι η γυναίκα οδηγός ενώ τραυματίας ελαφρότερα είναι και ο νεαρός οδηγός του ΙΧ που κινούνταν επί της οδού Παπαφλέσσα.

Και οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν για την παροχή των πρώτων βοηθειών στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε μαζί με διασώστες του ΕΚΑΒ στο σημείο του τροχαίου.

Στο σημείο έσπευσαν και άνδρες της Τροχαίας Πύργου.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα