22/07/202211:54

Ηλεία: Σύλληψη ατόμου – κατοίκου της περιοχής με κατηγορία για εμπρησμό για τη μεγάλη πυρκαγιά χθες στα Άγναντα- Η επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Προσαγωγή ενός ατόμου- κατοίκου στην ΤΚ Αγναντα από τα Άγναντα, για να δώσει εξηγήσεις και να απαντήσει στος ερωτήσεις των αστυνομικών και των πυροσβεστών που διεξάγουν την έρευνα για πιθανή εν συνεχεία σύλληψή του με τις κατηγορίες για εμπρησμό από αμέλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες  χθες βρέθηκαν στα Άγναντα άνδρες του Κλιμακοίου Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πάτρας που ερεύνησαν το σημείο έναρξης της πυρκαγιάς μέσα στο χωριό και δίπλα στο δρόμο και σε συνεργασία με άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων ατόμων μεταξύ των οποίων και το συγκεκριμένο άτομο, για το οποίο τελικά μετά και νέα στοιχεία και μαρτυρίες-καταγγελίες κατοίκων προχώρησαν σε σύλληψή του.

H ανακοίνωση της Π.Υ για την σύλληψη ατόμου που κατηγορείται για εμπρησμό στην πυρκαγιά κοντά στην Τ.Κ Αγνάντων

Συνελήφθη χθες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αμαλιάδας, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση, στην Τ.Κ. Αγνάντων, του δήμου Ήλιδας Ηλείας.

Για το ανωτέρω περιστατικό ενημερώθηκε η αρμόδια εισαγγελική αρχή.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα