04/08/202216:03

Δήμος Πηνειού: Ανάρτηση Γαλάζιων σημαιών

Τρείς Γαλάζιες σημαίες κυματίζουν και φέτος στις πεντακάθαρες και ειδυλλιακές παραλίες του Δήμου Πηνειού.
Σήμερα έγινε η τελετή ανάρτησης του τρίτου συμβούλου ποιότητας στην παραλία του Αρκουδίου. Η Γαλάζια σημαία είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και μεθοδικής δουλειάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις παραλίες Γλύφας και Θινών Βαρθολομιού λειτουργούν seatrac για την αυτόνομη πρόσβαση ατόμων με αναπηρία και ατόμων με κινητικές δυσκολίες στη θάλασσα, ενώ και στις τρείς παραλίες υπάρχουν ναυαγοσώστες.


Παρόντες στη λιτή τελετή στο Αρκούδι, ο αντιδήμαρχος και αν. Δημάρχου Γ. Κολοκατίνης ο οποίος μετέφερε χαιρετισμό του Δημάρχου Πηνειού Ανδρέα Μαρίνου, ο πρόεδρος του ΝΠ Πολιτισμού Δ. Βασιλόπουλος, ο αντιδήμαρχος Σ. Μάλλιαρης, ο πρόεδρος ΤΚ Λυγιάς Γ. Τσεκούρας, ο πρόεδρος της ΤΚ Μάχου (και ναυαγοσώστης) Γρ. Τσεκουράς και το μέλος του ΤΣ Λυγιάς Ν. Γιαλαμάς.

Την Τετάρτη έγινε ανάρτηση Γαλάζιας σημαίας και στις Θίνες Βαρθολομιού .Παρόντες ο πρόεδρος ΝΠ Πολιτισμού Δ. Βασιλόπουλος, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Σ. Μάλλιαρης , ο αντιδήμαρχος και αναπληρωτής δημάρχου Γ. Κολοκατίνης που ανάρτησε τη Γαλάζια σημαία και ειδικοί συνεργάτες του Δημάρχου κ. Ανδρέα Μαρίνου. Καλό καλοκαίρι!

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα