04/10/202215:44

Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Ανακαίνιση στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Σταθμού Πελοπίου (photos)

Σε ένα όμορφο και ελκυστικό περιβάλλον ξεκίνησε τη λειτουργία του ο Παιδικός και Βρεφονηπιακός Σταθμός Πελοπίου «Ο Μικρός Αρκούδος», μετά τις εργασίες ανακαίνισης που έγιναν στο κτίριο από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος μιλώντας για το έργο τόνισε: «Αυτή η Δημοτική Αρχή έχει ως άμεση προτεραιότητα τις παρεμβάσεις που αφορούν τις νέες γενιές και τις ανάγκες των παιδιών μας, όπως επίσης και τη στήριξη της οικογένειας αλλά και του εκπαιδευτικού έργου.

Το κόστος των συγκεκριμένων παρεμβάσεων έφτασε το ποσό των 50.000 ευρώ και αποτελεί μια έμπρακτη συμβολή του Δήμου στη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας και της ποιότητας ζωής των δομών εκπαίδευσης. Μια – μια οι δεσμεύσεις μας γίνονται πραγματικότητα γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον του Δήμου και επενδύουμε σ’ αυτά».

Όπως δήλωσε σχετικά η Πρόεδρος της ΚΕΔΑΟ και Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Ρόη Αντωνοπούλου, «έγινε μια σειρά από αναγκαίες εργασίες όπως μονώσεις, επισκευές επιχρισμάτων, ανακαίνιση χρωματισμών, οι οποίες βελτίωσαν σημαντικά την αισθητική των χώρων του Παιδικού μας Σταθμού. Επίσης, είναι σε εξέλιξη αυτή την περίοδο η διαδικασία προμήθειας εσωτερικού αλλά και εξωτερικού εξοπλισμού που θα συμπληρώσουν τις παρεμβάσεις ανακαίνισης του κτιρίου».

Με την ολοκλήρωση των εργασιών πραγματοποιήθηκε και ο καθιερωμένος Αγιασμός που σηματοδότησε την έναρξη λειτουργίας της νέας εκπαιδευτικής περιόδου.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα