05/10/202222:14

Φωκίδα: 40χρονος μηχανικός ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός μικρού παιδιού που έχασε τη ζωή του στα Μεταλλεία Βωξίτη – Απεγκλωβίστηκαν άλλοι τρεις εργαζόμενοι

Οι τρεις εργαζόμενοι στα Μεταλλεία Βωξίτη στη Βάριανη, που απεγκλωβίστηκαν πριν τις 15.30 το μεσημέρι, στάθηκαν πιο τυχεροί από τον 40χρονο συνάδελφό τους, μηχανικό, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από βράχο στην κεντρική στοά των Μεταλλείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο 40χρονος που άφησε την τελευταία πνοή του, είχε παντρευτεί πρόσφατα και ήταν πατέρας ενός μικρού παιδιού…

Όπως είπε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Φωκίδας, Ευάγγελος Τσιορλίδας, «ένας μεγάλος βράχος, κάτω από ανεξήγητες συνθήκες έπεσε και καταπλάκωσε ένα 4Χ4 της εταιρείας IMERYS με το οποίο κινούνταν ο 40χρονος μηχανικός που καταπλακώθηκε σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από την είσοδο της στοάς».

Ο άτυχος 40χρονος με καταγωγή από τη Λαμία ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άμφισσας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με τον Τσιορλίδα οι πυροσβέστες και οι εργαζόμενοι «έδωσαν μάχη για άλλα 3 άτομα που δεν μπορούσαν να εξέλθουν από τη στοά».

«Απεγκλωβίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους» όπως είπε και με τον τρόπο αυτό έχει ολοκληρωθεί η επιχείρηση στην οποία μετείχαν 14 πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία και 26 πυροσβέστες από την Άμφισσα με 8 οχήματα.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους στην ίδια στοά, η οποία ονομάζεται από τους εργαζόμενους και “Καμόρα”, πριν 19 χρόνια το 2003 είχε γίνει και πάλι κατάρρευση και είχαν σκοτωθεί εργαζόμενοι.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα