07/12/202221:15

Ανοιξαν οι ΕΟ Πατρών- Κορίνθου και Πύργου- Πατρών στη ΒΙΠΕ, (Βραχνέικα) – Είχαν κλείσει σε Ασπρόπυργο και Μέγαρα από Ρομά ενώ Ρομά απέκλεισαν και την Πατρών-Πύργου- Νωρίτερα ρομά είχαν κλείσει την ΕΟ Πύργου-Πατρών στο ύψος της Γαστούνης- Ένταση με Ρομά και στο Αγρίνιο (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Ακινητοποιημένοι συρμοί του Προαστιακού σε Άνω Λιόσια και Ασπρόπυργο κατόπιν εντολής της Πυροσβεστικής

«Εκρηκτική» είναι η ατμόσφαιρα στον Ασπρόπυργο, καθώς δεκάδες Ρομά έχουν βάλει φωτιές κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή, με συνέπεια να παρατηρούνται καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηροδρόμου.

Σε εξέλιξη βρίσκονται επεισόδια και στα Μέγαρα, με συνέπεια να έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα στην Εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου μεταξύ Πάχης και Μεγάρων. Εκτροπή οχημάτων γίνεται από την παλιά Εθνική Οδό.

Νωρίτερα, όπως ενημέρωσε η Hellenic Train, παραμένουν ακινητοποιημένοι δυο συρμοί σε Άνω Λιόσια και Ασπρόπυργο.

Η ενημέρωση αναφέρει: «Eξαιτίας φωτιάς κοντά στις γραμμές στην περιοχή του Ασπροπύργου, με εντολή της πυροσβεστικής η αμαξοστοιχία 1327 σταμάτησε στον σταθμό των Α. Λιοσίων και η αμαξοστοιχία 1326 στον σταθμό του Ασπροπύργου. Αναμένονται καθυστερήσεις στα δρομολόγια του προαστιακού».

Ρομά έχουν αποκλείσει και την Πατρών-Πύργου στα Βραχνέικα

Νέος συναγερμός για την τοπική ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr άτομα που έρχονται προφανώς από τον καταυλισμό των Ρομά στα Βραχνέικα, έχουν κλείσει τον δρόμο της εθνικής οδού Πατρών Πύργου, στο ύψος των Βραχνείκων.

Στο σημείο σπεύδει η αστυνομία, χωρίς όμως να πλησιάσει κοντά αφού η κατάσταση είναι ήδη έκρυθμη. Τα άτομα, σύμφωνα με πληροφορίες, ενδέχεται να κρατούν αντικείμενα.

Και ενώ η παρουσία της αστυνομίας φαίνεται  πως απέτρεψε αργά το απόγευμα της Τετάρτης τον αποκλεισμό της παραλιακής οδού στην Πάτρα,  νέο μπλόκο από Ρομά, έχει αποκλείσει την κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου στα Βραχνέικα, στο ύψος του γηπέδου του Διαγόρα.

Οι συγκεντρωμένοι Ρομά έχουν ανάψει φωτιές σε κάδους καίγοντας λάστιχα.

Η Τροχαία κάνει εκτροπή των οχημάτων στην παλιά εθνική από τα φανάρια ΒΙΠΕ και μέσω του κόμβου Οβρυάς στην Περιμετρική.

Αγρίνιο: Ένταση με ομάδα Ρομά -Έκλεισε η εθνική οδός 

Δεκάδες νεαρά άτομα Ρομά συγκεντρώθηκαν νωρίτερα σήμερα το απόγευμα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, στο παλιό ΚΤΕΛ.

Αυτήν την ώρα, έχει προκληθεί ένταση, αφού τα άτομα προέβησαν σε κάποιες καατστροφές, βάζοντας φωτιές σε κάδους.

Διαμαρτυρία Ρομά και στη Γαστούνη αποκλείοντας ειρηνικά για λίγη ώρα στην ΕΟ Πύργου Πατρών στο ύψος του κόμβου των Καβασίλων

Διαμαρτυρία έκαναν νεαροί Ρομά και στην Γαστούνη καθώς απέκλεισαν για λίγη ώρα την ΕΟ Πύργου-Πατρών στο ύψος των Καβασίλων διαμαρτυρόμενοι ειρηνικά πάντως για τον πυροβολισμό του αστυνομικού στον 16χρονο Ρομά στη Θεσσαλονίκη και εν συνεχεία έφυγαν και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων

Στο σημείο είχαν σπεύσει δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα