02/02/202314:26

Δήμος Πύργου: Κορυφώνονται οι προετοιμασίες των πληρωμάτων για την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση -Δηλώστε τη συμμετοχή σας έως τις 9/2/2023 -Εντυπωσιακές στολές-ευφάνταστες αμφιέσεις! (Photos)

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες των πληρωμάτων για την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση
-Δηλώστε τη συμμετοχή σας έως τις 9/2/2023
-Εντυπωσιακές στολές-ευφάνταστες αμφιέσεις!

«Φωτιά» έχουν πάρει τα μέλη των πληρωμάτων της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης που διοργανώνει ο Δήμος Πύργου την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου. Μικροί και μεγάλοι βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασιών. Στολές, αφίσες και προσκλήσεις φιγουράρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μας δείχνουν ένα δείγμα της αμφίεσής τους, προσκαλώντας ακόμη περισσότερους να πάρουν μέρος στην μεγάλη γιορτή!
Χιλιάδες καρναβαλιστές έχουν ήδη δηλώσει τις συμμετοχές τους μέσα από δεκάδες γκρουπ που θα παρελάσουν και φέτος, δίνοντας το ξεχωριστό καρναβαλικό «χρώμα» στην πόλη!
Ήδη πολλά γκρουπ έχουν προμηθευτεί τις στολές τους, που χαρακτηρίζουν τις έξυπνες ονομασίες τους, ενώ αρκετά πληρώματα αφήνουν τη φαντασία ελεύθερη και αυτοσχεδιάζουν για το τελικό αποτέλεσμα!

Με αισθητική και σεβασμό προς όλους

Κοινός παρονομαστής όλων των γκρουπ είναι η υψηλή αισθητική της αμφίεσης και οι χιουμοριστικές «πινελιές» στις ονομασίες και τις στολές, ακολουθώντας την παράκληση του Δήμου Πύργου και της οργανωτικής ομάδας. Όπως είχε συμβεί και στην καρναβαλική παρέλαση του 2020, ο Δήμος Πύργου συστήνει προς όλους τους καρναβαλιστές ευπρεπή αμφίεση και ονομασία, και ρητή αποφυγή σάτιρας σε θρησκευτικά σύμβολα και βωμολοχίες. Όπως επίσης ρητά απαγορεύεται η κατοχή και χρήση αλκοόλ στους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της παρέλασης.

Δηλώστε συμμετοχή
Λίγες μέρες έχουν απομείνει μέχρι το «κλείσιμο» των συμμετοχών. Όσοι επιθυμούν να δημιουργήσουν το δικό τους γκρουπ, ή να πάρουν μέρος σε κάποιο πλήρωμα, μπορούν να επικοινωνούν στα εξής τηλέφωνα:
-Γιάννης Πλεμμένος 6955093815 (παιδικά γκρουπ και σχολείων)
-Βίκυ Γκουγκουστάμου 26213 62428 (γκρουπ ιδιωτών)
-Άντζελα Κύτταρη 26213 62428 (γκρουπ αθλητικών σωματείων)
-Βασιλική Μάρκου 26213 62409 (γκρουπ πολιτιστικών συλλόγων και τοπικών κοινοτήτων)

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Γυναικεία Ανδρική Ακυβέρνητο Καράβι Carnival uniform edition"

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι απεικόνιση κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ KAPABI ΑΣ ΣΑΛΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΦΙΛ: @JOHNYPAPANTONIS @SAKIS_PETRIDHS @CHRIS.MCHRS ήΣΤΟ #CARNIVAl TOM'S #PYRGOS2023"

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, μπαλόνι και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα μπαλόνι

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα ‎2 άτομα και ‎κείμενο που λέει "‎CARNIVAL GROUP GRجY Chiken Για δηλώσεις συμμετοχής 1) Μαρινόπουλος Μαρίνης 6986679272 2) Θανοπουλος Τάκης 6942776794‎"‎‎

Μπορεί να είναι εικόνα ‎2 άτομα και ‎κείμενο που λέει "‎KaAo ΜΕΣΗ MEPAKI ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ ΠΥΡΓΟΥ "ΠΥΡΓΟΣ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023 ΟΛΟΙ MAZI" ΚΥΡΙΑΚΗ م ΠΥΡΓΟΣ-ΟΛΟΙ MAZI ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ THA 6907328537‎"‎‎

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "10 UUMNO 1 federation of της PALSO language sadddn 1 σκυλιά PALSO τίας"

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Ακούσατε, Ακούσατε Όσοι: Μαγειρεύουν Αγάπη Μαγειρεύουν τις Εξελίξεις Μαγειρεύουν αλλά δεν καταφέρνουν Μαγειρεύουν με όλες τους Αισθήσεις Μαγειρεύουν και Ταλαιπωρούνται இΜαγειρεύουν μια φορά την εβδομάδα &τιο παραγγέλνουν απ έξω ΦQΜαγειρεύουν σαν MASTER CHEF "Μαγειρεύουν με τάπερ της μαμάς -Μαγειρεύουν και τρώνε φαγητό μόνοι τους Μαγειρεύουν φαγητό τους κάνεις δεν τρώει Μαγειρεύουν και το σπίτι παίρνει φωτιά... Καλούνται: Να πλύνουν τα τους Να μαζέψουν Να φορέσουν την ποδιά τουςό τον σκούφο τους τους Να πάρουν την γιγάντια τους& να προετοιμαστούν για το "Μαγείρεμα" είρεμα" της καλύτερης συνταγής EVER: RIGA...1 FOR EVER"

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται

 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και παιδί

Μπορεί να είναι καρτούν παιδί και κείμενο που λέει "CARNIVAL 2023 M ARIETTA'S CHEF OLMARIETTA'S CHEF σας περιμένουν με την πιο όμορφη και εντυπωσιακή στολή της φετινής απόκριας!!! Περιμένουμε τη συμμετοχή σας και είμαστε έτοιμοι να γεμίσουμε τους δρόμους της πόλης μας με μικρούς και μεγάλους μάγειρες!!!! 天未未天未美夫大会 Τηλ: Επικ. 2621022215"

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "A"

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι καρτούν κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΦΥΚΙΑ για ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ GROUP 2o ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΥΡΓΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ....ΚΑΙ.. ΑΜΡΜΑτωμένοι !!!! ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ MIA ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6936769900 6934594028"

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα