21/03/202323:08

Θλίψη στην Αμαλιάδα: Εφυγε ξαφνικά απο τη ζωή στα 63 της χρόνια η Πιεράντζελα Ταλιαφέρι Λυμπέρη- Στο πένθος η «οικογένεια» του Αστέρα Αμαλιάδας

Η σύζυγος του προέδρου του Αστέρα Αμαλιάδας Νίκου Λυμπέρη και μητέρα του προπονητή της ομάδας Ερνέστο, η Πιεράντζελα Λυμπέρη, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 63 της χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της ομάδας αλλά και την τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας όπου ηταν ιδιαίτερα αγαπητή.

Η Πιεράντζελα Λυμπέρη, υπέστη ανακοπή, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας και στη συνέχεια της Πάτρας, χωρίς όμως να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή. Η Πιεράντζελα Λυμπέρη, υπήρξε πέρα από όλα, πιστή φίλαθλος του Αστέρα, του ποδοσφαίρου γενικότερα, αφού έζησε πολλά χρόνια στην Αμαλιάδα, αλλά και της Ίντερ, αφού είχε μεγαλώσει στην Παβία της Λομβαρδίας.

Στην Ιταλία γνωρίστηκε με τον Νίκο Λυμπέρη και έκαναν οικογένεια, δυο γιους, τον Παναγιώτη (σε εκείνη οφείλεται το προσωνύμιο «Πανίνο»), ο οποίος έπαιξε ποδόσφαιρο στον Αστέρα, αλλά και τον Ερνέστο, ο οποίος έγινε προπονητής.

ilia,news

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα