25/05/202322:11

Βαρβάκειος: Συνελήφθη ο δολοφόνος της 60χρονης -Πρόκειται για 42χρονο τοξικομανή – Ήταν γνωστός του θύματος

Στα χέρια του Ανθρωποκτονιών έπεσε ο «χασάπης της Βαρβακείου Αγοράς» που κατακρεούργησε με ένα μαχαίρι την 60χρονη Ελληνίδα στην πλατεία Θεάτρου.

Πρόκειται για έναν 42χρονο τοξικομανή ο οποίος ήταν γνώστος του θύματος και όπως είπε την σκότωσε μετα απο καβγά και επιθεση που δέχθηκε απο την ατυχη γυναίκα με μαχαίρι, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τον απείλησε και κατάφερε πανω στη συμπλοκη να το αποσπάσει και την κάρφωσε για να σώσει τη ζωή του.

Βέβαια, αυτό που δεν μπορεί να εξηγήσει είναι τον αριθμό των χτυπημάτων αλλά και τη μανία, καθώς όπως διαπίστωσε ιατροδικαστής, η γυναίκα δέχτηκε τουλάχιστον πέντε μαχαιριές στο λαιμό.

Ο δραστης, μετά την αποτρόπαια πράξη του το πρωί της Τρίτης έσπευσε να εξαφανιστεί, όμως οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, σαρώνοντας το υλικό από τις κάμερες της περιοχής κατάφεραν να βρουν το δρομολόγιο του και να φτάσουν στα ίχνη του.

Μάλιστα, αξιοποίησαν τα αρχεία του ΟΚΑΝΑ καθώς τόσο ο δράστης όσο και το θύμα ήταν χρήστες ναρκωτικών ουσιών και μέσα από φωτογραφίες σε συνδυασμό με το υλικό των καμερών κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

varvakios-agoraa
varvakios-agoraa-

Η ταυτότητα της 60χρονης που βρέθηκε νεκρή 

Μια 60χρονη Ελληνίδα, παλιά γνώριμος των Αρχών, σεσημασμένη για χρήση ναρκωτικών, είναι η γυναίκα που βρέθηκε κατακρεουργημένη στην πλατεία Θεάτρου, πίσω απο τη Βαρβάκειο Αγορά. Η δύστυχη γυναίκα βρέθηκε βουτηγμένη σε λίμνη αίματος με κομμένο το λουράκι της τσάντας δίπλα της.

Οι κάμερες, κατέγραψαν τις ύποπτες κινήσεις, όμως το πρώτο ζητούμενο για εκείνους ήταν να αποκαλυφθεί η ταυτότητα της άτυχης γυναίκας. Η ιατροδικαστική εξέταση θα αποκαλύψει το αντικείμενο του εγκλήματος, αν δηλαδή ο δολοφόνος χρησιμοποίησε μαχαίρι ή κάποιο σπασμένο γυαλί, για να κατακρεουργήσει με τουλάχιστον πέντε μαχαιριές στον λαιμό το θύμα.

 

varvakios-agora
varvakios-agora-

Παράλληλα, από την δακτυλοσκόπηση, οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν οτι η γυναίκα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για ναρκωτικά. Η άτυχη 60χρονη βρέθηκε την Τρίτη (23/5) γύρω στις 11:30 το πρωί, από τοξικομανείς οι οποίοι κινούνται στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, πίσω από την Πλατεία Θεάτρου, στη Βαρβάκειο αγορά, οι οποίοι και ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.

Όμως οι μάρτυρες, δεν ήταν σε θέση να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητα της, ούτε να πουν αν εκείνη ήταν τοξικομανής.

protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα